muhammettvurucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
android ne zaman çıktı 2009'da wp ne zaman çıktı 2012'de bunuda hesaba kat lütfen android eski zamanda çıktı ve zamanının en iyisiydi ,Kardes bende detayli arastirdim androidde nexus tan baskasi olmaz eger uzun sure kullancaksan yani aldin zaten iki yil guncelleme geliyo bi yilda rom at rom destegi digerlerine gore daha iyi ha ama bi wp kadar stabilmi tartisilir wp dede 8.1 le cok sey degisecekmis daha cok uygulama ws android 5 senede bu hale geldi wp1 senede bunuda hesaba kat alacaksan wp 1520 yada 930 oynqdigin oyunlar mc4 nova3 gta sanandreas fifa falan bi cok oyun var kamera tartisilma zaten ama mesela iostaki ve androiddeki snapchat yok ha gelir buyuk ihtimal benim ici onemli olan 3 sene beni kisitlamadan yok su kasar bunu yuklemeyim dememeliyim o yuzden lumia iyi gibi yada nexus gerisi yalan oluyo yeni model ciktikca
Biricisi amacim kotu demek degilandroid ne zaman çıktı 2009'da wp ne zaman çıktı 2012'de bunuda hesaba kat lütfen android eski zamanda çıktı ve zamanının en iyisiydi ,
ben ios alacağım fakat arayüzü çok kötü ios 7 kullanmıştım ikincisi ekranı çok küçük ama tableti kesinlikle ios alacağım üçüncüsü bende nexus 4 var Ağustos'ta aldım hala sapasağlam. dördüncüsü android çıktığında öle fazla uygulama ve tknoloji yoktu iPhone bile daha kendini toparlamaya çalışıyordu o zamanlar. iPhone'un şuan önde olma sebebi androidden iki yıl önce çıkıp kendini o sürede ilerletmesi. ve android , iPhone çıktığında oyun falan doğru düzgün yoktu. Fakat Windows Phone Çıktığında Dolu Oyun vardı buda onun hızlı gelişmesini sağladı birde android stabil değil diyorsunuz fakat jelly beanla android stabilite oldu 4.4'le baya gelişti yani şuanda android baya ilerledi stabilite konusunda.Biricisi amacim kotu demek degilikincisi bence en iyisi ios uygulama cok genis ve bos gereksiz uygulama az google playdeki gibi gorunsun diye 1 yildiz verdim diyen kor cahiller yok android suanda iyi ama uzun soluklu istiyorsan wp ninde onu acik 1 senede bukadar topladi demek istedim yanlis anlasilmasin
Estagfurullah ne usenmesiben ios alacağım fakat arayüzü çok kötü ios 7 kullanmıştım ikincisi ekranı çok küçük ama tableti kesinlikle ios alacağım üçüncüsü bende nexus 4 var Ağustos'ta aldım hala sapasağlam. dördüncüsü android çıktığında öle fazla uygulama ve tknoloji yoktu iPhone bile daha kendini toparlamaya çalışıyordu o zamanlar. iPhone'un şuan önde olma sebebi androidden iki yıl önce çıkıp kendini o sürede ilerletmesi. ve android , iPhone çıktığında oyun falan doğru düzgün yoktu. Fakat Windows Phone Çıktığında Dolu Oyun vardı buda onun hızlı gelişmesini sağladı birde android stabil değil diyorsunuz fakat jelly beanla android stabilite oldu 4.4'le baya gelişti yani şuanda android baya ilerledi stabilite konusunda.
Okumaya Üşendin mi
Samsung Telefonları Bazen Sorun Yaratıyor Mesela Ben Samsung Galaxy S3 Kullandım en fazla 2 ay kullanabildim o kadar sorunlu telefon olamaz dedim ve androidle alakalı sandım fakat sonradan Nexus 4 Aldım Baktım iPhone Pahalı Wp Daha Gelişmemiş Aldım Falan Sonra Android'e haksızlık yaptığımı anladım android kullanacaksan nexus alıcaksın en sorunsuz kullanan nexuslar. Valla Bugüne Kadar bir şikayetim olmadıEstagfurullah ne usenmesifarkindayi dalvik kalkti 4.4 le ama buseferde art cikti nedir ne degildir bilmiyorum tam bende asus tablet var 4 cekirdek falan bi sikinti yok kullaniyorum ama demek istedigim ben ogrenciyim alica universitede beni 2 3 sene kisitlamadan 0 kasmayla guncel bi sekilde goturmesi lazim beni lumia tasarimlari etkiliyo ama wp ye guvenemiyorum biraz takip ediyorum sikayetcide cok bukadar eksik olmasina ragmen memnun olanda cok mesela bu 4.4 te oluyomu bilmiyoru ama anroid s4 mini ariyorum acik oldugu halde aradiginiz kisiye ulasilamiyo diyo garantiye goturdum bisey cikmadi kapatip acinca duzeliyo iki gune bi restart yapiyorum bunlar biraz etkiliyo beni
Üç İşletim Sisteminin Kısaca Tanımı.Nexus 5 5s lumia 1520 &930 bide 2.2 ghz 2 ram olan makina kasmaz zaten kasarmi falan suanda mantiksiz ben gelecek icin soruyorumhangisi daha uzun omurluyse o onemli i5s i eledim 6 cikinca eskidi sayilio ama nexus 5 yada ben alana kadar 6 ciksa 2 sene guncelleme alsa bi senede rom la falan ust duzey gotursem 3 sene cikariyo bana bu yeter ama kamerasi lumia kadar iyi degil falan bide lumia tasarimlari mukemmel oda onemli bence
Nexus 5 Bence Çünkü Nexuslar Zırt Pırt ÇıkmıyorAlip bi senede degistirme sansim olsa android alirim surekliama alinca kullanmam lazim ve vakit ilerlese bile ust duzey olmali onerin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?