Tamam kardesimalcatel desem senin moralini bozarim nexus desem onunkini. gerek yok boyle seylere eglencenize bakin![]()

Sen memnunmusun Nexus5 den ?Bende diyorum anlamiyor ama tek kotu yani 32 gb lik yoktu alamadim ya simdi ne oyunlar yuluycektim mc 4 gta serileri nfs mw uu kotu oldu bu![]()
Tamam kardesim![]()
Evet hemde ne anlayamazsiniz o derece ucuyor valla kasma yok arada oluyoda cok zor suan rootlu herseyi yapiyorum video cekiyorum felan fena valla android L yi bekliyorum simdi batery voltami ne gelcekya cok iyi olucakSen memnunmusun Nexus5 den ?

Ne işe yarıyor o ?Evet hemde ne anlayamazsiniz o derece ucuyor valla kasma yok arada oluyoda cok zor suan rootlu herseyi yapiyorum video cekiyorum felan fena valla android L yi bekliyorum simdi batery voltami ne gelcekya cok iyi olucak![]()
Ne ise yariyo derkenNe işe yarıyor o ?

"batery voltami ne"Ne ise yariyo derken![]()

Bir turlu tasarruf modu gibi bisey"batery voltami ne"![]()

onları biliyorum da dışarı da görmedimvar bi kaç kişide ama qaraqapakta galiba vardı bide nexus diye birinde ama cidden cok iyi adamlar yapmıs![]()
Telefon bilen varmıki ?.Herkes bir pahalı, gösterişli telefon alıyor.O fiyata daha kaliteli cihaz alınıyor.nexus5i te tek kişinin elinde görmedim forumda namı değer bir cihaz sanırım