Nexus 5 İn S4 ü ezecek özellikler..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
htc'de nexsus 5 le ilgileniyormuş doğrumu?

33oo mah bataryayla gelecekmiş :oha:

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
O haber yalanlanmış duyduğum haberlere göre

foreverthe

foreverthe

Üye

Bir bakıyoruz satılan 50 milyon s3 satışa çıkıyor 2. el olarak :ehe
Büyük ihtimal öyle olucak. Keşke yeni Nexus'u HTC ile yapıp beats filan koysalardı of tadından yenmezdi.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Tasarıma bakın bi muhteşemm

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar eğer doğruysa 1500 TL ye çıkacakmış yani Nexus 4 den q 100 Tl fazla

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
htcnin konsept tasarımı on numara htc one tarzı inşallah htc yapar bu telefonu

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
Ben bunu demiyorum siteye girdinmi en başta ışıklı olan varya aha o tlfdan giriyorum olmasa paylaşırdım

beytullah6767

beytullah6767

Üye
:turkiye: fiyatı ne olu acaba

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bahsedilen özelliklerde bir cihazın şuan için çıkabileceğini pek sanmıyorum,bence okadar da abartmaya gerek yok.3gb ram neyine gerek bir cihazın(android e lazım olabilir belki).zaten halihazırda ki cihazların pil sorunu çözülememişken bu cihaza resmen akü gerek

KinqAmele

Üye
Galaxy s4 un kaç cekirdekli oldugunu araştirin bence bi.

KinqAmele

Üye
Galaxy S4’ün kullanacağı yonga seti ve işlemci modeli en çok merak edilen konulardan biriydi. Üründe Exynos 5 yonga seti yer alacak ve yonga setinin tam model numarası da 5410. Bu yonga setinde 8 çekirdekli bir işlemci yer alıyor. ARM mimarisini kullanan bu işlemcide 4’ü 1.6 GHz frekansında çalışan Cortex A-15, diğer 4’ü de 1.2 GHz frekansında çalışan Cortex-A7 model çekirdek bulunuyor. Bu sayede telefondaki yükün boyutuna göre iş gücü dağıtımı gerçekleşiyor. Hem bu sayede pil tüketiminde de tasarruf sağlanabiliyor. Ancak hemen şu belirtelim bu yonga setinin kullanılacağı model belli pazarlarda satışa çıkacak. Cihazın diğer modelinde de 1.9 GHz frekansında çalışan dört çekirdekli bir işlemci kullanılacak.

Birde 2 gb ram vardir.

Kaynak : Wepmerkezi.Net

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 ne olursa olsun S4 den mutlaka iyi olacaktır.Mesela N4 S3 den iyi.GNexus S2 den iyi.Zaten S4 geçen bir telefondada Kötü bir özelliğinin olma durumu çok az.

MrTech

MrTech

Üye
Tadindan yenilmez valla ..

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yeni duyduğum habere göre Telefon HTC den Değil LG den çıkacakmış prototip doğruysa bu olacak mış

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ama Pek ummuyorum :((((

ka_za

ka_za

Üye
Arkadaşlar Yeni duyduğum habere göre Telefon HTC den Değil LG den çıkacakmış prototip doğruysa bu olacak mış

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ama Pek ummuyorum :((((

Prototip cok sallama duruyor bana sonyi aldırdı tasarımı. Kenarlar 0 olursa iyi olurda dayanklilik düşer gibi

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş haklısın sallama gibi duruyor.Kenar normal oldunda şu ışıklı kısım güzel

tapatalk

tapatalk

Üye
o değilde aosp arayüzü harbi güzel oldu

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bazı arkadaşlar işlemciyi sadece çekirdek sanıyorlar. O zaman Samsung Galaxy S4'ün işlemcisini bir bilgisayarın işlemcisiyle mesela en basitinden İntel Core i3 işlemciyle karşılaştırsınlar. O zaman görürler işlemcinin herşey olmadığını.

Nexus 5 Snapdragon 800 işlemci ile gelirse bildiğim kadarıyla Snapdragon 800'de Andreno 420 GPU var. Bu GPU S4'ün GPU'sundan kat kat iyi bir GPU.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:oha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt