MaxipmaN
Üye
Az kullanımda her telefon görür note2yi salsam temiz 7 8 gün süre alırımBenim anlamadığım 2300mAh batarya Aosp a nasıl yetmiyor? O zaman kaliteli batarya koymamışlar cihaza. Z1c nin 3 gün dayandığını gördüm ben.

Az kullanımda her telefon görür note2yi salsam temiz 7 8 gün süre alırımBenim anlamadığım 2300mAh batarya Aosp a nasıl yetmiyor? O zaman kaliteli batarya koymamışlar cihaza. Z1c nin 3 gün dayandığını gördüm ben.

Z1c de görür aslında, onlar yoğun kullanımda alınanlar, sadece Stamina açılıp kullanılsa baya gider şarjAz kullanımda her telefon görür note2yi salsam temiz 7 8 gün süre alırım![]()
Benim nexusum donduuuuu vayyyyy bee bunuda gordum ya ama baya dondu 3 dakkika bekledim gelmediZ1c de görür aslında, onlar yoğun kullanımda alınanlar, sadece Stamina açılıp kullanılsa baya gider şarj
Aosp saf Android olduğundan onun da alması lazım bence

Nasıl dondu?Benim nexusum donduuuuu vayyyyy bee bunuda gordum ya ama baya dondu 3 dakkika bekledim gelmedi![]()

Yorum yapiyodum maxicepe chromedan arkada puffin fizy acikti sonra klavye dondu geri dedim tepki yok tuskilidine tepki yokNasıl dondu?![]()
vov dedim cok sasirdimOlur böyle şeylerYorum yapiyodum maxicepe chromedan arkada puffin fizy acikti sonra klavye dondu geri dedim tepki yok tuskilidine tepki yokvov dedim cok sasirdim
aosp mu yüklü cm11 mi?Stock aosp cm olsa takmazdimOlur böyle şeyleraosp mu yüklü cm11 mi?
valla sasirdim ya yuzumdeki ifade degisti 
benim s3 kassa sasırmamda abi nexus gibi bi cihazdan bahsediyoruz sence neden kiStock aosp cm olsa takmazdimvalla sasirdim ya yuzumdeki ifade degisti
![]()
Ram falan dolmuş olabilir dicem amaStock aosp cm olsa takmazdimvalla sasirdim ya yuzumdeki ifade degisti
![]()

Dalviktisebebi nedir doktor