Telefon Tavsiyesi Nexus 5 ile İlgili Fikir Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
Benim anlamadığım 2300mAh batarya Aosp a nasıl yetmiyor? O zaman kaliteli batarya koymamışlar cihaza. Z1c nin 3 gün dayandığını gördüm ben.
Az kullanımda her telefon görür note2yi salsam temiz 7 8 gün süre alırım :)

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci

0MG90

0MG90

Üye
Az kullanımda her telefon görür note2yi salsam temiz 7 8 gün süre alırım :)
Z1c de görür aslında, onlar yoğun kullanımda alınanlar, sadece Stamina açılıp kullanılsa baya gider şarj

Aosp saf Android olduğundan onun da alması lazım bence

avast

avast

Üye
Z1c de görür aslında, onlar yoğun kullanımda alınanlar, sadece Stamina açılıp kullanılsa baya gider şarj

Aosp saf Android olduğundan onun da alması lazım bence
Benim nexusum donduuuuu vayyyyy bee bunuda gordum ya ama baya dondu 3 dakkika bekledim gelmedi :D

avast

avast

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bydeathhhone
0MG90

0MG90

Üye
Yorum yapiyodum maxicepe chromedan arkada puffin fizy acikti sonra klavye dondu geri dedim tepki yok tuskilidine tepki yok :D vov dedim cok sasirdim
Olur böyle şeyler :D aosp mu yüklü cm11 mi?

Invoke

Invoke

Üye
ART kullanıyorsan alakası olabilir.

avast

avast

Üye
Dalvikti :D sebebi nedir doktor

mr.bell

Üye
Ben alacağım zaman pek kullanıcı yorumu yoktu.Aldıktan sonra bir tek pile on yargıyla yaklaşılır ama oyun oynamazsan pil gayet gidiyor.Ama bazı kişiselleştirme özellikleri için ParanoidAndroid kurdum ve kernelle birlikte çok şükür ihtiyaçlarımı karşılıyor.İlk aldiğimda oyun oynuyordum ama hevesini alınca azaltiyorsun.Tabi oyun oynayınca daha çabuk bitiyor ama o kadar olacak.Ekranı tuşlar yiyen diyen olursa kapanıyor çok kolay.Aksesuar alırken internete bakman lazım.Arkadaşlarda G2 var ve kasa kalitesi olarak G2 bir tik geride,kasa kaygan ve sıkı kavrayınca ses yapıyor.Mesela şuan stock arayüz G3 klavye kullanıyorum:)
Sonbaharda bizler L güncellemesi alınca G2 ve özellikle G3 alan arkadaşlar bize ne zamam gelecek diye buraya bir sürü mesaj atacaklar not düşün bir yere.Bu demek değil ki G2 kötü.Pili daha iyi.Kamerasının çözünürlüğü yüksek.

Üst Alt