simdi farkettim art da gecince hiç bişey yujklu degilken telefonda 11.8 gb bos diyor dalvikte 12.2 gb bos diyorDalvik hala daha iyi bence. ART gelecek vaadediyor ama. 4.5 le dalvik i sollayabilir.
ART cacheleri zaten dalvikinkilere göre daha büyük oluyor bu bilinen bi şey.simdi farkettim art da gecince hiç bişey yujklu degilken telefonda 11.8 gb bos diyor dalvikte 12.2 gb bos diyor
ben performans farkı göremedim nexus5 te art la dalvik arasıonda bakalım artık 4.5 i bekleyeyim bari ha artın tek eksisi mc4 de hata verdiART cacheleri zaten dalvikinkilere göre daha büyük oluyor bu bilinen bi şey.

aynen aynen birisi sorunlu olsa secicem de hepsi yag gibiArt ile uyumsuz şeyler var hala. Bir de dediğin gibi daha fazla yer kaplıyor. Fazla fark hissetmezsin telefon her türlü yağ gibi.![]()

Abi ufak sandiskin ufak 8gbglik sd kart botuyunda 7 lira al dizilerini falan ona at anagtarligina tak otg nexus media ile yapiliyo

oyle artda mc4 acmiyo bende arta gecicem dalviki begenmedim kasiyo gibi :Pmoto g de art kullanıyorum gözle görülür derecede hız artışı var. art'a geçtikten sonra mc4 durduruldu hatası alıyordum demek ki bu yüzdenmiş.![]()