Emrah_-06 Üye Ben bataryadan çok memnunum valla sabah 8 den falan bi aciyom mobil veriyi aksam 12 ye kadar mesenger da mesajlaşma ya ara ara clash of clans a girmeye yetiyo eve geliyom kapanmıyo
Ben bataryadan çok memnunum valla sabah 8 den falan bi aciyom mobil veriyi aksam 12 ye kadar mesenger da mesajlaşma ya ara ara clash of clans a girmeye yetiyo eve geliyom kapanmıyo
Emrah_-06 Üye 2G 3G bilmiyorum nerden bakılıyo. Normal bildirim panelinden operatöre tıklayıp aç a tıklıyorum gayet te hızlı bağlanıyo ama
2G 3G bilmiyorum nerden bakılıyo. Normal bildirim panelinden operatöre tıklayıp aç a tıklıyorum gayet te hızlı bağlanıyo ama
mr.bell Üye 3 saatti açık telefon 35 dakika ekran süresi var.Kullanım ise wifi açık mesaj ve internet. %90 şarj kalmış hızlı gitmemiş mi? Son düzenleme: 27 Ağu 2014
3 saatti açık telefon 35 dakika ekran süresi var.Kullanım ise wifi açık mesaj ve internet. %90 şarj kalmış hızlı gitmemiş mi?
mr.bell Üye Ayarlardan diğer deyip mobil ağlara gireceksin. Tercih edilen bağlantı türünü 3G yap ama şarjı içer ve telefon ısınır benden demesi
Ayarlardan diğer deyip mobil ağlara gireceksin. Tercih edilen bağlantı türünü 3G yap ama şarjı içer ve telefon ısınır benden demesi
mr.bell Üye Şimdi E yazıyor ise 2G.LTE aktif iken ilk önce en yüksek hangisi varsa ona bağlanıyor demekki hiç biri yok 2G ye bağlanmış
Şimdi E yazıyor ise 2G.LTE aktif iken ilk önce en yüksek hangisi varsa ona bağlanıyor demekki hiç biri yok 2G ye bağlanmış
Amaru Shady Üye Emrah_-06' Alıntı: Ankaradamı Genişletmek için tıkla ... operatöre göre değişiyor bu. bi ara avea'daydım ben, zemin katta çekmiyodu 2-3 metre yukarı çkıyodum ooo
Emrah_-06' Alıntı: Ankaradamı Genişletmek için tıkla ... operatöre göre değişiyor bu. bi ara avea'daydım ben, zemin katta çekmiyodu 2-3 metre yukarı çkıyodum ooo
Invoke Üye Konu Sahibi Emrah_-06' Alıntı: Banada fark varmış gibi gelmiyo güncelleme gelseydi merak ediyorum onu Genişletmek için tıkla ... hala dalvik kullanmak daha uygun geliyor bana da ama art daha akışkan olduğunu hissettiriyor.
Emrah_-06' Alıntı: Banada fark varmış gibi gelmiyo güncelleme gelseydi merak ediyorum onu Genişletmek için tıkla ... hala dalvik kullanmak daha uygun geliyor bana da ama art daha akışkan olduğunu hissettiriyor.