Invoke Üye Konu Sahibi Sıkıntı yok gibi ana ekranda. klavye ayarlar web görünümü falan daha hos oluyor bence
avast Üye Nexus 5 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hic efek koymadim hdr acmak aklima gelseydi deniycektim onu bidahakine insallah
Nexus 5 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hic efek koymadim hdr acmak aklima gelseydi deniycektim onu bidahakine insallah
Invoke Üye Konu Sahibi Dandikler ya bence. Çok uzun zamandır object Material temasına bağlandım resmen en iyisi :eek:
mr.bell Üye Bende stock tema ve yuvarlak ikon paketi kullanıyorum o kadar onlarida indirdim denedim ama pek güzel görünmedi bana ama silmemiştim az önce temizledim
Bende stock tema ve yuvarlak ikon paketi kullanıyorum o kadar onlarida indirdim denedim ama pek güzel görünmedi bana ama silmemiştim az önce temizledim
Invoke Üye Konu Sahibi Rounded UP markette ücretsiz ve flux theme nın (maxicep de ücretsiz :eek: ) iconları güzel bence. Aynen, yuvarlak
Rounded UP markette ücretsiz ve flux theme nın (maxicep de ücretsiz :eek: ) iconları güzel bence. Aynen, yuvarlak
mr.bell Üye Bendede flux var zaten ikon olarak Senin kullandığın tema kırmızı olan mi? Oysa link rica ediyorum
Invoke Üye Konu Sahibi Yok, kırmızısı da var ama forumda. Android tema bölümünde search et çıkar. Tapatalk ile daha rahat oluyor.
Yok, kırmızısı da var ama forumda. Android tema bölümünde search et çıkar. Tapatalk ile daha rahat oluyor.