Invoke Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu indir. System/lib klasörüne at. RW-R-R şeklinde izinleri ver. Restart. Düzelecek yeşil çizgi. ---- Kırmızı nexus yok, diye biliyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu indir. System/lib klasörüne at. RW-R-R şeklinde izinleri ver. Restart. Düzelecek yeşil çizgi. ---- Kırmızı nexus yok, diye biliyorum.
Invoke Üye Konu Sahibi Google ı/o da görünene göre yeni sürümde PA daki hover benzeri bir şey olacak.
Invoke Üye Konu Sahibi mr.bell' Alıntı: Güzel olur,Lollipop diye sürüm geliyor muymuş Genişletmek için tıkla ... L diye geçti adı sürekli. Sonunda adını söyledilerse de ben görmedim, hepsini izlemedim zaten.
mr.bell' Alıntı: Güzel olur,Lollipop diye sürüm geliyor muymuş Genişletmek için tıkla ... L diye geçti adı sürekli. Sonunda adını söyledilerse de ben görmedim, hepsini izlemedim zaten.
Invoke Üye Konu Sahibi Düzelmediyse başka yapacak bir şey bilmiyorum. Romu eskisinin üzerine kurduysan tekrar temiz kurulum yap ya da video çekmiyorsan takılma. Sen söylemesen benim haberim bile olmazdı.
Düzelmediyse başka yapacak bir şey bilmiyorum. Romu eskisinin üzerine kurduysan tekrar temiz kurulum yap ya da video çekmiyorsan takılma. Sen söylemesen benim haberim bile olmazdı.
Invoke Üye Konu Sahibi Aynı linkten indirdim ben de. Tekrar indirmeyi dene. Yine txt iniyorsa .txt yi sil. Yerine .so yaz.