mr.bell Üye Şu google io konferansını yapsada bu ufak güncellemeler yerine tam güncelleme alsak Gerçi çok şükür daha kitkat görmeyen cihazlar var
Şu google io konferansını yapsada bu ufak güncellemeler yerine tam güncelleme alsak Gerçi çok şükür daha kitkat görmeyen cihazlar var
mr.bell Üye Ben Paranoid kullanıyorum üzerine afiyet,şuan için öyle bir şansım yok bu arada top sende
Invoke Üye Konu Sahibi Sadece radio değişti, diyorum ya. mr.bell' Alıntı: Ben Paranoid kullanıyorum üzerine afiyet,şuan için öyle bir şansım yok bu arada top sende Genişletmek için tıkla ... Yarına PA RC3, 4.4.4 olarak gelir. Emrah_-06' Alıntı: Yanlış görmediysem öyleydi zaten hemen kurdu daha yeni geldi gelince iyi bak sende Genişletmek için tıkla ... Evet, o kadarcık.
Sadece radio değişti, diyorum ya. mr.bell' Alıntı: Ben Paranoid kullanıyorum üzerine afiyet,şuan için öyle bir şansım yok bu arada top sende Genişletmek için tıkla ... Yarına PA RC3, 4.4.4 olarak gelir. Emrah_-06' Alıntı: Yanlış görmediysem öyleydi zaten hemen kurdu daha yeni geldi gelince iyi bak sende Genişletmek için tıkla ... Evet, o kadarcık.
Invoke Üye Konu Sahibi Paranoid konusunda(1.sayfada link) minimal gapps linki var. İstersen de panın yayınladığını flashlarsın.
Paranoid konusunda(1.sayfada link) minimal gapps linki var. İstersen de panın yayınladığını flashlarsın.
mr.bell Üye Birde bu Paranoid son sürümde video çekince izlerken sol tarafta sabit yeşil bir çizgi çıkıyor.Sende de var mı bu sorun.
Birde bu Paranoid son sürümde video çekince izlerken sol tarafta sabit yeşil bir çizgi çıkıyor.Sende de var mı bu sorun.
Invoke Üye Konu Sahibi mr.bell' Alıntı: Birde bu Paranoid son sürümde video çekince izlerken sol tarafta sabit yeşil bir çizgi çıkıyor.Sende de var mı bu sorun. Genişletmek için tıkla ... Evet, varmış. :/
mr.bell' Alıntı: Birde bu Paranoid son sürümde video çekince izlerken sol tarafta sabit yeşil bir çizgi çıkıyor.Sende de var mı bu sorun. Genişletmek için tıkla ... Evet, varmış. :/