avast Üye gümüş mü gold mu ona karar veremedim birde yarın siparis etsem perşembeye kadar gelirmi cunku persembe şehir dısına cıkıcam
gümüş mü gold mu ona karar veremedim birde yarın siparis etsem perşembeye kadar gelirmi cunku persembe şehir dısına cıkıcam
mr.bell Üye Yarın sipariş ettiğinde verseler gelir ama vermezlerse sıkıntı.Uzun süre kalacaksan gideceğin yere sipariş et gidince
Yarın sipariş ettiğinde verseler gelir ama vermezlerse sıkıntı.Uzun süre kalacaksan gideceğin yere sipariş et gidince
mr.bell Üye Maşallah çok güzel duruyor O zaman mesaj atın şimdi sabah versem siparişi bugün kargolar mısınız diye sor.Eğer olur derse sipariş ver
Maşallah çok güzel duruyor O zaman mesaj atın şimdi sabah versem siparişi bugün kargolar mısınız diye sor.Eğer olur derse sipariş ver
Emrah_-06 Üye Daha iyisi sizin olsun bence bütün renkler ayrı bi hava katıyo keşke çerçeveler ayrı satılsa
Emrah_-06 Üye Sadece fiyat olarakta değil. Mesela daha ucuza daha fazla şeye sahip olma şansı var. Mesela bi telefonun kutu içeriği bile farkediyo
Sadece fiyat olarakta değil. Mesela daha ucuza daha fazla şeye sahip olma şansı var. Mesela bi telefonun kutu içeriği bile farkediyo
fthakan Üye Sana bisey sormak istoyorum simkart rehberindeki numaralari ve sms leri nasil gorebilirim biliyormusun?
Sana bisey sormak istoyorum simkart rehberindeki numaralari ve sms leri nasil gorebilirim biliyormusun?
Emrah_-06 Üye Numaraları ekrandaki arama tuşuna basıp tüm kişilere tıklayarak görebilirsin. Mesajlarıda hangousttan
Numaraları ekrandaki arama tuşuna basıp tüm kişilere tıklayarak görebilirsin. Mesajlarıda hangousttan
mr.bell Üye Önce karttaki numaraları aktarmam lazım.Bunun içinde arama ekranının yanındaki yerden içe dışa aktara tıklayarak aktarabilirsin.
Önce karttaki numaraları aktarmam lazım.Bunun içinde arama ekranının yanındaki yerden içe dışa aktara tıklayarak aktarabilirsin.
fthakan Üye mr.bell' Alıntı: Önce karttaki numaraları aktarmam lazım.Bunun içinde arama ekranının yanındaki yerden içe dışa aktara tıklayarak aktarabilirsin. Genişletmek için tıkla ... onda bi sorun yok aktarinca cikiyor ama mesela simkarta numara kaydedemiyorum gmaile senkronize edip ie telefona kaydoluyor.
mr.bell' Alıntı: Önce karttaki numaraları aktarmam lazım.Bunun içinde arama ekranının yanındaki yerden içe dışa aktara tıklayarak aktarabilirsin. Genişletmek için tıkla ... onda bi sorun yok aktarinca cikiyor ama mesela simkarta numara kaydedemiyorum gmaile senkronize edip ie telefona kaydoluyor.