Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

mr.bell

Üye
Şimdi ben Paranoid kullanıyorum ve google play storedan halo indirdim ama kullanmayı beceremedim.Listeye bildirim almak istediğim uygulamarı ekledim ama o yuvarlak çıkmadı malesef

avast

Üye
smart launcher yukle cıkıyo

mr.bell

Üye
Ne alaka smart launcher

UpOneTR

Üye
4.4.4 geldi mi size ?
Ne sorunu varmışta 4.4.4 çıkarmislar acaba ?

mr.bell

Üye
Ben stock kullanmıyorum bilemeyeceğim o yüzden tam olarak

Eski telefonlarda atıyodumda 3g falan gerekmiyodu bide 3g özel olarakmı açılıyo mobil veriyi açıyoz tamam demi

Ula radyomu varmış yok gelmedi

Arkadaşlar ben GM Discovery kullanıcısıyım ama Nexus hakkında bizzat kullanıcılarından bilgi almak istiyorum. Sizce telefon her yönü ile nasıl?

Gayet hızlı performanslı takılma yok kamerası yeterli her türlü oyunu oynatır elde güzel bi tutuşu var öyle yani

Tepkiler: Gönüldaş

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bizim pa baştan yazıldı. Kitkat ile. Eskisini optimize etmediler. Halo henüz yok. Hatta çoğu pa özelliği yok, henüz. Temiz ve güzel olsun istiyorlarmış...
O uygulama olan içindir sanıyorum. Unoffical aospa romlar var halo içeren istersen onları dene ama çok da gerek yok, bana sorarsan.

Tepkiler: mr.bell

mr.bell

Üye
Ben destekliyor sanmıştım o yüzden sordum sağolun

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ula radyomu varmış yok gelmedi

Fm radio değil.
Veri kopmasıyla, daha iyi çekmesiyle, wifi ın daha iyi çekmesiyle vs alakalı olan şey... Güncellemesi demek bu sorunların düzelmiş olabileceği demek.

Anten de gitsin ya la bunda 3G mobil veriyi etkinleştirince açılmış oluyo demi o etkin değilken gitmiyomu mesajlaşmadan gönderdiğimiz foto falan

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

İlgili link mi acaba?

Bi avea ayarları açtım avea internet var avea mms var avea internet seçili

avast

Üye
Anten de gitsin ya la bunda 3G mobil veriyi etkinleştirince açılmış oluyo demi o etkin değilken gitmiyomu mesajlaşmadan gönderdiğimiz foto falan
öyle mobil veri acık degilse mms atamazsın ben cok atıyorum yani bi sorun yok

mr.bell

Üye
Kaç kuruşa geliyor bu mesajlar