GuiTaRisT111 Üye mr.bell' Alıntı: Geçen yine sahanda yumurta yapıyoruz işte Genişletmek için tıkla ... Batarya lityum polimer değil mi? Neden lityum iyon yazıyor?
mr.bell' Alıntı: Geçen yine sahanda yumurta yapıyoruz işte Genişletmek için tıkla ... Batarya lityum polimer değil mi? Neden lityum iyon yazıyor?
avast Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Batarya lityum polimer değil mi? Neden lityum iyon yazıyor? Genişletmek için tıkla ... cunku li ion po degil po g2 deki
GuiTaRisT111' Alıntı: Batarya lityum polimer değil mi? Neden lityum iyon yazıyor? Genişletmek için tıkla ... cunku li ion po degil po g2 deki
GuiTaRisT111 Üye avast' Alıntı: cunku li ion po degil po g2 deki Genişletmek için tıkla ... Gsmarena dahil çoğu yerde li-po yazıyor.
avast' Alıntı: cunku li ion po degil po g2 deki Genişletmek için tıkla ... Gsmarena dahil çoğu yerde li-po yazıyor.
avast Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Gsmarena dahil çoğu yerde li-po yazıyor. Genişletmek için tıkla ... önemli bi detaymı sence ben dikkat bile etmedim
GuiTaRisT111' Alıntı: Gsmarena dahil çoğu yerde li-po yazıyor. Genişletmek için tıkla ... önemli bi detaymı sence ben dikkat bile etmedim
GuiTaRisT111 Üye avast' Alıntı: önemli bi detaymı sence ben dikkat bile etmedim Genişletmek için tıkla ... Li-ion daha güvenli diye okumuştum. Li-po kullanırken daha dikkatli olmak gerekiyormuş. Falan filan neyse siz ölmediyseniz problem yok ben de alıyorum.
avast' Alıntı: önemli bi detaymı sence ben dikkat bile etmedim Genişletmek için tıkla ... Li-ion daha güvenli diye okumuştum. Li-po kullanırken daha dikkatli olmak gerekiyormuş. Falan filan neyse siz ölmediyseniz problem yok ben de alıyorum.
Emrah_-06 Üye Duvar kağıdı istiyosan backgrounds indir bak ordan hd duvar kağıtlarına mutlaka beğenirsin
GuiTaRisT111 Üye -qarapapaq-' Alıntı: G3 de Li-Ion @GuiTaRisT111 Genişletmek için tıkla ... Aynen. İyiymiş
Invoke Üye Konu Sahibi Bilmem, buglar fixlenmiştir umarım. Sprint, security fix demiş. Radio güncellenmiş.
mr.bell Üye Açıkçası beklenen sürümdü çünkü 4.4.1 den hemen sınra gelmişti 4.4.2 neyse kuran arkadaşlar yenilik varsa bilgilendirirlerse sevinirim
Açıkçası beklenen sürümdü çünkü 4.4.1 den hemen sınra gelmişti 4.4.2 neyse kuran arkadaşlar yenilik varsa bilgilendirirlerse sevinirim
Invoke Üye Konu Sahibi Öğrendikçe yazarım ama çok fazla bir şey içermiyor sanırım. Şuan üstte yazdığım kadarı biliniyor.
Invoke Üye Konu Sahibi Bir tek radio güncellenmiş. Yani daha iyi daha güçlü çekebilir, hat kopması wifi kopması vs düzeltilmiş olabilir.
Bir tek radio güncellenmiş. Yani daha iyi daha güçlü çekebilir, hat kopması wifi kopması vs düzeltilmiş olabilir.