Paranoid biraz daha gelişsinde tekrar kurarım ben onu.Ancak şöyle bir şey gözlemledim,Paranoid ve CM11de whatsappdan sesli mesaj gönderirken yada sesli arama yaparken ufak cızırtılar oluyormuş ama stockta bu sorun yok sanırım.Acaba neden kaynaklanıyor olabilir
Hmmm, bunu bilmiyordum. Sebebini de bilmiyorum. PA son sürümünde kulaklıkta yüksek ses uyarısına tamam diyip geçemiyorsun, restart yapıyor. Bug var yani, kulaklıkla yüksek ses kullanamıyoruz. Önümüzdeki pazartesi düzeltilmiş olmasını umuyorum.
Stockda arama kısmında bug var sanırım.
Komple kapatıp sağ üstten tüm kişilere basarsam açmıyor geri tuşuna basıp kapatınca kişiler geliyor.Bu ekran kayıt işini nasıl yapacağız.
Sırf bu yüzden CM11 kuracagim tekrarYeni farkettim daha önce yazılmadı sanırım,video çekerken sessiz ortamlarda bir cızırtı geliyordu videodan garip seslerdi.Son gelen 4.4.3 güncellemesiyle birlikte bu ortadan kalkmış sanırım.
Ben o sizin verdiğiniz linkteki piazzayı kurdum ama semboller eksik gibiydi sanki birde Paranoid 4.4.3 için tek beta çıkardı.Ayrıca xdaki konusu kilitlenmiş.