avast Üye mr.bell' Alıntı: Stock yükledim bugün Tabiri caizse sudan cıkmış balığa döndüm Genişletmek için tıkla ... Sebep ?
mr.bell' Alıntı: Stock yükledim bugün Tabiri caizse sudan cıkmış balığa döndüm Genişletmek için tıkla ... Sebep ?
Emrah_-06 Üye Benim hat gidiyodu ya hani geri kapatıp açmayınca yada uçak moduna almayınca geri gelmiyordu şimdi çekmediğinde kendi kendine geri geliyo yani düzelmiş sanırım
Benim hat gidiyodu ya hani geri kapatıp açmayınca yada uçak moduna almayınca geri gelmiyordu şimdi çekmediğinde kendi kendine geri geliyo yani düzelmiş sanırım
mr.bell Üye Paranoid yada CM11de olan ve alıştığım bir çok özelleştirme yok.Olmadığını biliyordum ama kurduk artık bir kere Sende alışsan zorlanırsın ilk etapta.
Paranoid yada CM11de olan ve alıştığım bir çok özelleştirme yok.Olmadığını biliyordum ama kurduk artık bir kere Sende alışsan zorlanırsın ilk etapta.
avast Üye mr.bell' Alıntı: Paranoid yada CM11de olan ve alıştığım bir çok özelleştirme yok.Olmadığını biliyordum ama kurduk artık bir kere Sende alışsan zorlanırsın ilk etapta. Genişletmek için tıkla ... Valla ben hep stock kullandigim icin
mr.bell' Alıntı: Paranoid yada CM11de olan ve alıştığım bir çok özelleştirme yok.Olmadığını biliyordum ama kurduk artık bir kere Sende alışsan zorlanırsın ilk etapta. Genişletmek için tıkla ... Valla ben hep stock kullandigim icin
avast Üye mr.bell' Alıntı: Sen nedense ısınamadım bir türlü Genişletmek için tıkla ... Aynen aynen sanki telefonun performansini dusuryormusum gibi hissediyorum
mr.bell' Alıntı: Sen nedense ısınamadım bir türlü Genişletmek için tıkla ... Aynen aynen sanki telefonun performansini dusuryormusum gibi hissediyorum
mr.bell Üye Ben o kadar kaptırmamıştım çok şükür bir süre sonrada stabilliğe ulaşıp bıraktım.Hedefim isteğim kişişelleştirmelerin yanında stabillite.
Ben o kadar kaptırmamıştım çok şükür bir süre sonrada stabilliğe ulaşıp bıraktım.Hedefim isteğim kişişelleştirmelerin yanında stabillite.
Emrah_-06 Üye Yani hiç bişeyin hepsi bi arkadaşı olmuyo ama hepsi bi arada olmuyo yazacaktım bu tahmin yüzünden hep
Yani hiç bişeyin hepsi bi arkadaşı olmuyo ama hepsi bi arada olmuyo yazacaktım bu tahmin yüzünden hep