avast Üye Arta gecsem farkeder miHocam. Bu LTE Türkiye de yok sanirim neden oneriyo . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Birde 2 g de baglanamiyorum neden
Arta gecsem farkeder miHocam. Bu LTE Türkiye de yok sanirim neden oneriyo . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Birde 2 g de baglanamiyorum neden
Invoke Üye Konu Sahibi 2G'yi bilmiyorum. Evet, LTE Türkiye'de yok. Sen telefondan LTE seçsen de 3G kullanır. ART'a geçsen fark eder mi? Çok fark olmuyor gibi.
2G'yi bilmiyorum. Evet, LTE Türkiye'de yok. Sen telefondan LTE seçsen de 3G kullanır. ART'a geçsen fark eder mi? Çok fark olmuyor gibi.
mr.bell Üye Batarya optimizasyonunu nasıl yapacağız,bir yöntem vardı doldurup kullanıp tekrar doldurup cwmden bir şeyler sıfırlıyorduk ama tam olarak nasıldı o
Batarya optimizasyonunu nasıl yapacağız,bir yöntem vardı doldurup kullanıp tekrar doldurup cwmden bir şeyler sıfırlıyorduk ama tam olarak nasıldı o
Invoke Üye Konu Sahibi Bunu her dakika yapmanıza gerek yok. Cwmden wipe battery stats yapabilirsiniz, o seçenek varsa.
Invoke Üye Konu Sahibi miui mi? Var da pek stabil değil, tavsiye etmem. Hele sana hiç etmem. Huylanırsın sürekli. Orası bozuk burası bozuk, diye.
miui mi? Var da pek stabil değil, tavsiye etmem. Hele sana hiç etmem. Huylanırsın sürekli. Orası bozuk burası bozuk, diye.
Invoke Üye Konu Sahibi Hacı o değişikler port olur, pek stabil olmazlar olsa da zaman alır. HTC M8'den yeni sense'i portluyorlar. Hala portluyorlar gerçi. Şuan bir sürü özellik çalışmıyor.
Hacı o değişikler port olur, pek stabil olmazlar olsa da zaman alır. HTC M8'den yeni sense'i portluyorlar. Hala portluyorlar gerçi. Şuan bir sürü özellik çalışmıyor.
Invoke Üye Konu Sahibi Xperia Launcher sorunsuz çalışıyor neden kullanamıyorsun? Paketi yüklemek zorunda değilsin bir launcher için. https://www.maxicep.com/forum/attachments/home_transparent_v2-2-apk.178687/ System/app yoluna taşına. rw-r--r-- şeklinde izinleri ver, yeniden başlat.Silmek istersen oradan yine silersin, normal apk.
Xperia Launcher sorunsuz çalışıyor neden kullanamıyorsun? Paketi yüklemek zorunda değilsin bir launcher için. https://www.maxicep.com/forum/attachments/home_transparent_v2-2-apk.178687/ System/app yoluna taşına. rw-r--r-- şeklinde izinleri ver, yeniden başlat.Silmek istersen oradan yine silersin, normal apk.
mr.bell Üye Aslında paketi daha çok walkman,resim ve video player için yüklemiştim O dediğinize bakayım ama izinleri es dosya yöneticisinden verebilir miyiz?
Aslında paketi daha çok walkman,resim ve video player için yüklemiştim O dediğinize bakayım ama izinleri es dosya yöneticisinden verebilir miyiz?
Invoke Üye Konu Sahibi Root explorer ya da xplore deneyebilirsin. Es de öyle bir özellik var mı bilmiyorum.