mr.bell Üye Şarjı bitireyim kendi kapansın ondan sonra şarja takayım kapalı şekilde şarj olsun,doğru bir hareket olur mu
Şarjı bitireyim kendi kapansın ondan sonra şarja takayım kapalı şekilde şarj olsun,doğru bir hareket olur mu
Invoke Üye Konu Sahibi Olur da her defasında öyle yapma. Bir kere yapsan kafi. Sonrasında %7-8-10 gibi tak şarja.
mr.bell Üye Bu google hizmetleri neden bu kadar aktif çalışmış,daha önce yoktu romdan sonra böyle oldu
avast Üye mr.bell' Alıntı: Şarjı bitireyim kendi kapansın ondan sonra şarja takayım kapalı şekilde şarj olsun,doğru bir hareket olur mu Genişletmek için tıkla ... Attinmi kerneli
mr.bell' Alıntı: Şarjı bitireyim kendi kapansın ondan sonra şarja takayım kapalı şekilde şarj olsun,doğru bir hareket olur mu Genişletmek için tıkla ... Attinmi kerneli
mr.bell Üye Estağfurullah insanlık hali.Kernele gelince yarın tam performansını görmüş olurum ancak beklemede nerdeyse bataryayı kullanmıyor
Estağfurullah insanlık hali.Kernele gelince yarın tam performansını görmüş olurum ancak beklemede nerdeyse bataryayı kullanmıyor
mr.bell Üye Sürekli 3G açık test etmem herhalde hem internet paketine yazık hemde bataryaya,3G açıkken 40 derece gördüm benaz çeken yerde daha çok ısınıyor.
Sürekli 3G açık test etmem herhalde hem internet paketine yazık hemde bataryaya,3G açıkken 40 derece gördüm benaz çeken yerde daha çok ısınıyor.
avast Üye Evet ya şeytan diyor kir bootloader yapıştır Xperia klavye ve media yi launcheri su güncelleme gelir belki diye bekliyorum
Evet ya şeytan diyor kir bootloader yapıştır Xperia klavye ve media yi launcheri su güncelleme gelir belki diye bekliyorum
Invoke Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: Evet ya şeytan diyor kir bootloader yapıştır Xperia klavye ve media yi launcheri su güncelleme gelir belki diye bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Güncelle gelince yine yüklersin.
avast' Alıntı: Evet ya şeytan diyor kir bootloader yapıştır Xperia klavye ve media yi launcheri su güncelleme gelir belki diye bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Güncelle gelince yine yüklersin.
mr.bell Üye Aynen tekrar yüklersin Paylaştığınız Xperia paket nasıl kullanışlı mı,ben sadece oradan klavye,fotoğraf görüntüleyici ve video oynatıcıyı istiyorum nasıl yapacağız onu
Aynen tekrar yüklersin Paylaştığınız Xperia paket nasıl kullanışlı mı,ben sadece oradan klavye,fotoğraf görüntüleyici ve video oynatıcıyı istiyorum nasıl yapacağız onu