Invoke Üye Konu Sahibi La ben geçen Avea'nın neti ile wifi hotspot açtım, dota oy oynadım. 26mbps ping 21 idi. Çok şaşırmıştım.
La ben geçen Avea'nın neti ile wifi hotspot açtım, dota oy oynadım. 26mbps ping 21 idi. Çok şaşırmıştım.
avast Üye Emrah_-06' Alıntı: Evet arada güncellemeden sonra böyle oldu Genişletmek için tıkla ... Hangi güncelleme
Emrah_-06' Alıntı: Evet arada güncellemeden sonra böyle oldu Genişletmek için tıkla ... Hangi güncelleme
Emrah_-06 Üye yok oyundan bahsediyorum. 1 milyon altın yaptım depo doldu insaatçıda yok çalmasalar bari
mr.bell Üye Kerneli daha değiştirmedim,gelecek hafta bakacağım o işe ama Elemental galiba batarya performansı en iyi olanmış,konu sahibi arkadaş onu kullanıyormuş herhalde
Kerneli daha değiştirmedim,gelecek hafta bakacağım o işe ama Elemental galiba batarya performansı en iyi olanmış,konu sahibi arkadaş onu kullanıyormuş herhalde
Invoke Üye Konu Sahibi Geliştirici öyle demiş, ben onun yalancısıyım. Ama iyi bence de. Francoya da iyi dediler, gü ortasında bitmişti şarjım.
Geliştirici öyle demiş, ben onun yalancısıyım. Ama iyi bence de. Francoya da iyi dediler, gü ortasında bitmişti şarjım.