mr.bell Üye Romdan sonraki ilk şarj olduğu için midir şarj sanki kısa gitti,dün yükledim gün ortasında baktım Paranoid güncellemesi gelmiş tekrardan onu kurdum o yüzden de olabilir Kerneli neye göre ayarlayacağız o frekansları falan
Romdan sonraki ilk şarj olduğu için midir şarj sanki kısa gitti,dün yükledim gün ortasında baktım Paranoid güncellemesi gelmiş tekrardan onu kurdum o yüzden de olabilir Kerneli neye göre ayarlayacağız o frekansları falan
Xelord Üye Kerneli flashla, şarjı tam bitir, sonra %100 şarj et. şardayken oynama. Sonra kullan ama bu sefer %0 olmadan %5-6-7-10 civarında tak şarja. mr.bell' Alıntı: Bize soruyor ama varsayılanlar belli,heves ettim bak şimdi Genişletmek için tıkla ... İşte istersen ayarlarsın ama boş ver sen ayarlama adamın ayarladığı gibi bırak.
Kerneli flashla, şarjı tam bitir, sonra %100 şarj et. şardayken oynama. Sonra kullan ama bu sefer %0 olmadan %5-6-7-10 civarında tak şarja. mr.bell' Alıntı: Bize soruyor ama varsayılanlar belli,heves ettim bak şimdi Genişletmek için tıkla ... İşte istersen ayarlarsın ama boş ver sen ayarlama adamın ayarladığı gibi bırak.
Xelord Üye avast' Alıntı: İnan o kadar karışım geldiki Genişletmek için tıkla ... la dosyayı indirip adımları uyguluyorsun. Anlamadığın yeri konu altından yaz. =P
avast' Alıntı: İnan o kadar karışım geldiki Genişletmek için tıkla ... la dosyayı indirip adımları uyguluyorsun. Anlamadığın yeri konu altından yaz. =P
avast Üye Peki rootlasam paranoid mi ne kursam 4,4,3 u alabilirmiyim bi wifi kesilmesi beni delirtecek
Xelord Üye avast' Alıntı: Peki rootlasam paranoid mi ne kursam 4,4,3 u alabilirmiyim bi wifi kesilmesi beni delirtecek Genişletmek için tıkla ... 4.4.3 yok meydanda. Sprint yayınlayacaktı bir ara o da geri çekmiş. Ama wifi kesilmesi gibi bir problem yok bende.
avast' Alıntı: Peki rootlasam paranoid mi ne kursam 4,4,3 u alabilirmiyim bi wifi kesilmesi beni delirtecek Genişletmek için tıkla ... 4.4.3 yok meydanda. Sprint yayınlayacaktı bir ara o da geri çekmiş. Ama wifi kesilmesi gibi bir problem yok bende.
Xelord Üye Fena mı değil? Gayet iyi bence. Daha PA Preferences vs de yok. PA'nın asıl özellikleri yani. Onlar gelse daha güzel olacak.
Fena mı değil? Gayet iyi bence. Daha PA Preferences vs de yok. PA'nın asıl özellikleri yani. Onlar gelse daha güzel olacak.
Xelord Üye Ben PA'da ART kullanıyorum. Bazı oyunlar ve uygulamalar çalışmıyor (SuperTube gibi) ama genel olarak sıkıntım yok, temel şeylerde sorun yok.
Ben PA'da ART kullanıyorum. Bazı oyunlar ve uygulamalar çalışmıyor (SuperTube gibi) ama genel olarak sıkıntım yok, temel şeylerde sorun yok.