Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Art 4.4 le gelen yeni bi çalışma zamanı. Ve programları uygulamalarıda buna uyarlıyolar yavaş yavaş. Uyumsuz falansa sorunlar olabilir uygulamaların düzgün çalışmaması gibi.

avast

Üye
Bende rootlamayi dusunuyorumda batarya kaliprasyonu yalan olur diye yapmadım bide bilmiyorum bunda nasıl olacak samsungu yapiyodum buna bakmadim pek

mr.bell

Üye
Uzun uzun düşündükten sonra karar verdim
Başka romlarıda denemeyi düşünüyorum zaten.

avast

Üye
Nedir ne değildir varmı artisi

mr.bell

Üye
Daha yeni kurdum ama fena durmuyor özellikle beni cezbeden şey bunlar oldu tabiki alt ve üst barın kapanmasında var.

avast

Üye
Nasıl kapanıyor hocam

mr.bell

Üye
Geri tuşuna basınca kapanıyor

Böyle yapıyonuz canım çekiyo bak

Tepkiler: avast

mr.bell

Üye
Tadına bakmaktan zarar gelmez

avast

Üye
Beyler mikrofonu kulaklık bulamadım bunu aldım )

Xelord

Üye
İyi yapmışsın. @mr.bell

Ben de PA kullanıyorum. Son sürümle gelen yenilikler hoş olmuş. SS'ini attığın olay mesela yeni geldi.

Immersive de sadece navigation barı kapatabilir ya da sadece bildirim çubuğunu kapatabilir ya da her ikisini birden de kapatabilirsin. Toggle'ların sağ üstünde iki kutu var dikkat etmişsindir. O kutulara dokun. Seçenekleri açılır.

Bu arada PA yanına elementalX kernel tavsiye ederim. Sweeptowake veya doubletap(knock knock) gibi özellikleri ekleyebiliyorsun bu kernel ile. Ben sadece denemek için bir baktım, gayet düzgün çalışıyor knock on. Özellikler opsiyonel zaten, o yüzden kerneli kullanıyorum(şarjı iyi gidiyor) ama knock on gibi özellikleri kullanmıyorum çünkü şarj düşmanı kendileri.

Bir de Xperia Klavye, 1.mesajda var, onu da şiddetle tavsiye ederim.

mr.bell

Üye
Kulaklık kaç tl,uygunsa bende alayım o kulaklıktan
Söylemesen bulamazdım o seçenekleri inan çok sağol,kernel nasıl yükleniyor nasıl geri dönülüyor bilmiyorum bir anlatırsanız onuda yaparım,kernel değiştirince telefon sıfırlanmıyor değil mi

avast

Üye
Kulaklık timde 50 TL ama Komşum çalışıyordu orda bana 40 a bıraktı umarım orijinaldir sesi Sony mdrex 50 lp ye muadil kontroller çok iyi ses açma kısma müzik durdur başlat çalışıyor bunu almadan mikrofonlu philips alcaktim 36,5 TL ye inşallah bozulmaz kalitelidir

Xelord

Üye
Sıfırlanmaz. Aslında konusunu açacaktım ama... 2 hafta sonra falan artık.
Neyse...

Link burada.

zipi indirip, cwmden flashlayacaksın. wipe yapmana gerek yok. Direk flashla.

-stock/aosp yazan zipi(express olan direk default seçeneklerde kurar, express olmayanda kendin ayarlarsın, knock knock için express olmayını zipi indireceksin(aroma gelecek altta video var, oradan seçe seçe gideceksin.))

mr.bell

Üye
Orjinalse iyi fiyat,olmazsa bende soruşturayım.

avast

Üye
Valla internette 2 gündür arıyorum hiçbir sitede yok g2 kulaklığı bulsam alacaktim burada adam orijinali yok diye gitti rafa sonra baktı orijinal varmış ya ne ara sipariş ettiniz dedi iste inşallah orijinaldir eğer o parlak kısımları orjinalinde de plastikse orijinal gibi duruyor kablosu elastik şöyle yapışkan kablolardan

Xelord

Üye
Bu arada ayarlar>pil ya da battery artık ne yazıyorsa> sağ üstteki simgeden batarya ikonunu ayarlayabilirsin. @mr.bell

mr.bell

Üye
O zaten istediğim şeylerdendi onu buldum
Kernelden nasıl orijinal kernele falan dönülecek bilmiyorum,açıkçası bunları bilmeden nasıl yapacağım

Xelord

Üye
O zaten istediğim şeylerdendi onu buldum
Kernelden nasıl orijinal kernele falan dönülecek bilmiyorum,açıkçası bunları bilmeden nasıl yapacağım

Orijinal romu flashlarsan orijinal kernele döner ya da stock kernelin zipi vardır xda'de ama PA kerneli farklıdır zaten orijinalden kastın google'ın stock kerneli olsa gerek.

Kısacası romu flashlarken kerneli de flashlar zaten. Yani sorun yok.

PA 4.3BETA1 + ElementalXKernel.