NEXUS Üye byAndroid' Alıntı: 12 kasim kesin gibi 1 saat 15 dk niz kaldi Genişletmek için tıkla ... Kesin demeyin gelmesse benim 3 defa uğradığım hayal kırıklığına uğrarsınız
byAndroid' Alıntı: 12 kasim kesin gibi 1 saat 15 dk niz kaldi Genişletmek için tıkla ... Kesin demeyin gelmesse benim 3 defa uğradığım hayal kırıklığına uğrarsınız
avast Üye Bence turkiye saatine gore 12 kasim 23:00 adamlar in 12 kasima gitmesi icin 8 saatleri dahavar Abi bence gelmeyecek cunku sacmalik ortada adam factory img i yayinlamadi ama millet 12 sinde ota gelecek diyo ota img dan oncemi geliyo
Bence turkiye saatine gore 12 kasim 23:00 adamlar in 12 kasima gitmesi icin 8 saatleri dahavar Abi bence gelmeyecek cunku sacmalik ortada adam factory img i yayinlamadi ama millet 12 sinde ota gelecek diyo ota img dan oncemi geliyo
avast Üye Adamlarda daha saat CA google california 07:18 bugun yayinlanacaksa aksam gibi yayinlanor ha oda bugun yayinlanacaksa yayinlanmayacaksa bilemem
Adamlarda daha saat CA google california 07:18 bugun yayinlanacaksa aksam gibi yayinlanor ha oda bugun yayinlanacaksa yayinlanmayacaksa bilemem
avast Üye .NeXuS.' Alıntı: gelsin artık ya 29 kasımda gelmesinde Genişletmek için tıkla ... 29 kasım nerden cıktı yinemi ertelendi be
.NeXuS.' Alıntı: gelsin artık ya 29 kasımda gelmesinde Genişletmek için tıkla ... 29 kasım nerden cıktı yinemi ertelendi be
NEXUS Üye avast' Alıntı: 29 kasım nerden cıktı yinemi ertelendi be Genişletmek için tıkla ... yok bazı yerler kasım sonu diyo ya
avast' Alıntı: 29 kasım nerden cıktı yinemi ertelendi be Genişletmek için tıkla ... yok bazı yerler kasım sonu diyo ya
avast Üye lord355' Alıntı: çıkmayacak galiba baksanıza saat kaç oldu ne ses var ne seda Genişletmek için tıkla ... nexus 9 unki gecee 23:00 da yayınlanmıstı
lord355' Alıntı: çıkmayacak galiba baksanıza saat kaç oldu ne ses var ne seda Genişletmek için tıkla ... nexus 9 unki gecee 23:00 da yayınlanmıstı
NEXUS Üye lord355' Alıntı: çıkmayacak galiba baksanıza saat kaç oldu ne ses var ne seda Genişletmek için tıkla ... amerika da daha erken
lord355' Alıntı: çıkmayacak galiba baksanıza saat kaç oldu ne ses var ne seda Genişletmek için tıkla ... amerika da daha erken
avast Üye .NeXuS.' Alıntı: amerika da daha erken Genişletmek için tıkla ... 500 defa dedim aynı şeyi ama kimse anlamak istemiyor gece gelmezse beklemeyin
.NeXuS.' Alıntı: amerika da daha erken Genişletmek için tıkla ... 500 defa dedim aynı şeyi ama kimse anlamak istemiyor gece gelmezse beklemeyin
avast Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ota beklemeyin zaten ama factory image çok yakında yayınlanır. Genişletmek için tıkla ... Onu bekliyoruzda oda yok motog bile aldi la
-qarapapaq-' Alıntı: Ota beklemeyin zaten ama factory image çok yakında yayınlanır. Genişletmek için tıkla ... Onu bekliyoruzda oda yok motog bile aldi la
byAndroid Üye avast' Alıntı: Onu bekliyoruzda oda yok motog bile aldi la Genişletmek için tıkla ... Moto g aldi mi ciddi misiniz ne oluyor o tam olarak
avast' Alıntı: Onu bekliyoruzda oda yok motog bile aldi la Genişletmek için tıkla ... Moto g aldi mi ciddi misiniz ne oluyor o tam olarak