NEXUS Üye Hayır 5.1 diye değil 5.0.1 diye ve ardından 5.0.2 filan gelir . 2.1 eclair , 2.2 froyo , 2.3 gingerbread (2.3 den 2.3.6 ya ) , 4.0 ice cream sandwich , 4.1 jelly bean , 4.2 jelly bean , 4.4 KitKat
Hayır 5.1 diye değil 5.0.1 diye ve ardından 5.0.2 filan gelir . 2.1 eclair , 2.2 froyo , 2.3 gingerbread (2.3 den 2.3.6 ya ) , 4.0 ice cream sandwich , 4.1 jelly bean , 4.2 jelly bean , 4.4 KitKat
avast Üye TeknoÖmer' Alıntı: Android L ile ilgili bir haber. Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... bunu okudumda dp verildi de 3 kasıma kadar bunu farkedemedilermi
TeknoÖmer' Alıntı: Android L ile ilgili bir haber. Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... bunu okudumda dp verildi de 3 kasıma kadar bunu farkedemedilermi
TeknoÖmer Üye .NeXuS.' Alıntı: Hayır 5.1 diye değil 5.0.1 diye ve ardından 5.0.2 filan gelir . 2.1 eclair , 2.2 froyo , 2.3 gingerbread (2.3 den 2.3.6 ya ) , 4.0 ice cream sandwich , 4.1 jelly bean , 4.2 jelly bean , 4.4 KitKat Genişletmek için tıkla ... Eksik gibi. 3.0 ve 3.1 Honeycomb (Tabletler için) nerede?
.NeXuS.' Alıntı: Hayır 5.1 diye değil 5.0.1 diye ve ardından 5.0.2 filan gelir . 2.1 eclair , 2.2 froyo , 2.3 gingerbread (2.3 den 2.3.6 ya ) , 4.0 ice cream sandwich , 4.1 jelly bean , 4.2 jelly bean , 4.4 KitKat Genişletmek için tıkla ... Eksik gibi. 3.0 ve 3.1 Honeycomb (Tabletler için) nerede?
TeknoÖmer Üye avast' Alıntı: bunu okudumda dp verildi de 3 kasıma kadar bunu farkedemedilermi Genişletmek için tıkla ... Zenginlik böyle birşey Wifi yerine LTE kullanıyorlar.
avast' Alıntı: bunu okudumda dp verildi de 3 kasıma kadar bunu farkedemedilermi Genişletmek için tıkla ... Zenginlik böyle birşey Wifi yerine LTE kullanıyorlar.
Invoke Üye Konu Sahibi ugurtayfur' Alıntı: imei gider mi acaba Genişletmek için tıkla ... Klon IMEI olayı nasıl oluyor ayrıntılı bilmiyorum. Sanırım güncelleyince IMEI gider. Araştır yapmadan önce.
ugurtayfur' Alıntı: imei gider mi acaba Genişletmek için tıkla ... Klon IMEI olayı nasıl oluyor ayrıntılı bilmiyorum. Sanırım güncelleyince IMEI gider. Araştır yapmadan önce.
NEXUS Üye TeknoÖmer' Alıntı: Eksik gibi. 3.0 ve 3.1 Honeycomb (Tabletler için) nerede? Genişletmek için tıkla ... Onları biliyorum da 3.0.1 , 3.1.1 güncellemesi oldumu bilmiyorum
TeknoÖmer' Alıntı: Eksik gibi. 3.0 ve 3.1 Honeycomb (Tabletler için) nerede? Genişletmek için tıkla ... Onları biliyorum da 3.0.1 , 3.1.1 güncellemesi oldumu bilmiyorum
TeknoÖmer Üye .NeXuS.' Alıntı: Onları biliyorum da 3.0.1 , 3.1.1 güncellemesi oldumu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... SDK ve ADV'lere bak.
.NeXuS.' Alıntı: Onları biliyorum da 3.0.1 , 3.1.1 güncellemesi oldumu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... SDK ve ADV'lere bak.
TeknoÖmer Üye -qarapapaq-' Alıntı: İnşallah gelmez. Ben meşgulüm. Siz de yüklemeyin lan. agsadhsdhsaghasfd Genişletmek için tıkla ... Senin meşgul olmanla %90'nın isteğini görmezden gelme, nerede demokrasi nerede adalet nerde hoşgörü.
-qarapapaq-' Alıntı: İnşallah gelmez. Ben meşgulüm. Siz de yüklemeyin lan. agsadhsdhsaghasfd Genişletmek için tıkla ... Senin meşgul olmanla %90'nın isteğini görmezden gelme, nerede demokrasi nerede adalet nerde hoşgörü.
NEXUS Üye -qarapapaq-' Alıntı: İnşallah gelmez. Ben meşgulüm. Siz de yüklemeyin lan. agsadhsdhsaghasfd Genişletmek için tıkla ... ayn şekilde bende yükleyemicem , cuma günü yükleyebiliyorum 12 kasım akşam gelir ertesi gün ve sonraki günü sınav var
-qarapapaq-' Alıntı: İnşallah gelmez. Ben meşgulüm. Siz de yüklemeyin lan. agsadhsdhsaghasfd Genişletmek için tıkla ... ayn şekilde bende yükleyemicem , cuma günü yükleyebiliyorum 12 kasım akşam gelir ertesi gün ve sonraki günü sınav var