Invoke Üye Konu Sahibi mr.bell' Alıntı: Mesela hangi özellikleri farklı yada kullanışlı Genişletmek için tıkla ... Neyden farklı? Bildiğimiz lumialarda navigasyon işte. Kaç mb hacı sanki. Deneyip görsene. Lazım olduğunda aradığını buluyorsun, çok iyi yol tarifi de yapıyor. İstersen mapleri indir, offline kullan istersen online kullan indirmeden. Ben indirmedim.
mr.bell' Alıntı: Mesela hangi özellikleri farklı yada kullanışlı Genişletmek için tıkla ... Neyden farklı? Bildiğimiz lumialarda navigasyon işte. Kaç mb hacı sanki. Deneyip görsene. Lazım olduğunda aradığını buluyorsun, çok iyi yol tarifi de yapıyor. İstersen mapleri indir, offline kullan istersen online kullan indirmeden. Ben indirmedim.
mr.bell Üye Vakit olmuyor ki.Eve girdiğim zaman haşatım çıkmış oluyor Ama link atarsan ihtimal olabilir
NEXUS Üye -qarapapaq-' Alıntı: Zaten sana çıkmayacak. =P Genişletmek için tıkla ... Listede nexus 4 var , developer prewiev son halini verir.
-qarapapaq-' Alıntı: Zaten sana çıkmayacak. =P Genişletmek için tıkla ... Listede nexus 4 var , developer prewiev son halini verir.
NEXUS Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kim çıkarıyor bu lafları ? =P Genişletmek için tıkla ... Google olabilir mi?
Invoke Üye Konu Sahibi Kardeş, orada Nexus 4'ün Android L'yi alacağı yazıyor. Bugün DP güncellemesi alacağı yazmıyor ki almayacak da.
Kardeş, orada Nexus 4'ün Android L'yi alacağı yazıyor. Bugün DP güncellemesi alacağı yazmıyor ki almayacak da.
NEXUS Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kardeş, orada Nexus 4'ün Android L'yi alacağı yazıyor. Bugün DP güncellemesi alacağı yazmıyor ki almayacak da. Genişletmek için tıkla ... Almayacağı yazmiyor artı geliyorsa DP yide verir.
-qarapapaq-' Alıntı: Kardeş, orada Nexus 4'ün Android L'yi alacağı yazıyor. Bugün DP güncellemesi alacağı yazmıyor ki almayacak da. Genişletmek için tıkla ... Almayacağı yazmiyor artı geliyorsa DP yide verir.
avast Üye -qarapapaq-' Alıntı: Allah'ım ya. Tamam, hadi öyle olsun. Genişletmek için tıkla ... Hani aksam oldu sikildim bide benim telefondaki sorun heoinizde varmi galeriye giriyorum resimler gelmiyo baya bi bekleyince geliyo cleanmaster falan biseyler yaptim duzelmedi resme tikliyorum boyle kaliyo 3 5 dk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-qarapapaq-' Alıntı: Allah'ım ya. Tamam, hadi öyle olsun. Genişletmek için tıkla ... Hani aksam oldu sikildim bide benim telefondaki sorun heoinizde varmi galeriye giriyorum resimler gelmiyo baya bi bekleyince geliyo cleanmaster falan biseyler yaptim duzelmedi resme tikliyorum boyle kaliyo 3 5 dk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Emrah_-06 Üye Yokta ben cleanmaster falan önermiyorum yok rami temizliyo yok telefonu hizlandiriyo. Telefona yüklediğin bişeylerden agirlasmistir bence galeri.
Yokta ben cleanmaster falan önermiyorum yok rami temizliyo yok telefonu hizlandiriyo. Telefona yüklediğin bişeylerden agirlasmistir bence galeri.
avast Üye Emrah_-06' Alıntı: Yokta ben cleanmaster falan önermiyorum yok rami temizliyo yok telefonu hizlandiriyo. Telefona yüklediğin bişeylerden agirlasmistir bence galeri. Genişletmek için tıkla ... Abi real boxing realdrift falan kurulu sosyal medyayla ilgili hicbisey kurulu degil
Emrah_-06' Alıntı: Yokta ben cleanmaster falan önermiyorum yok rami temizliyo yok telefonu hizlandiriyo. Telefona yüklediğin bişeylerden agirlasmistir bence galeri. Genişletmek için tıkla ... Abi real boxing realdrift falan kurulu sosyal medyayla ilgili hicbisey kurulu degil