Invoke Üye Konu Sahibi Terminal emulator indir, rootlu cihazda şunu gir: su dmesg | grep PVS Bi şunu yapsana. Link vereyim: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Terminal emulator indir, rootlu cihazda şunu gir: su dmesg | grep PVS Bi şunu yapsana. Link vereyim: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mr.bell Üye Ne oluyor yazınca havaya uçmayalım sonra uğraşırız bir sürü resimler falanda yedekli değil
Invoke Üye Konu Sahibi mr.bell' Alıntı: Ne oluyor yazınca havaya uçmayalım sonra uğraşırız bir sürü resimler falanda yedekli değil Genişletmek için tıkla ... Yok ya sadece bir satır yazı çıkacak. PVS:1 2 4 falan... Pvs kaç olduğunu söyle bir.
mr.bell' Alıntı: Ne oluyor yazınca havaya uçmayalım sonra uğraşırız bir sürü resimler falanda yedekli değil Genişletmek için tıkla ... Yok ya sadece bir satır yazı çıkacak. PVS:1 2 4 falan... Pvs kaç olduğunu söyle bir.
Invoke Üye Konu Sahibi Bi rest at tekrar yaz. su yazdın değil mi başta? su enter sonra alttaki satır, tekrar enter.
Invoke Üye Konu Sahibi Hmmm, garip. Bir kod daha vardı sanki de bulamadım. adb shell dmesg... şeklinde dene
mr.bell Üye Kapatıp açıp tekrar yaptım oldu bu sefer şimdi çıkan rakam fena bir şey nedir bunun olayı
Invoke Üye Konu Sahibi Ben de pvs 1 ya. Yani senin cihaz daha fazla uv kaldırabilir demek. Şarj istiyorsan undervoltage yapabilirsin biraz. Risk senin. Bu arada terminalden çıkmak için exit yazabilirsin.
Ben de pvs 1 ya. Yani senin cihaz daha fazla uv kaldırabilir demek. Şarj istiyorsan undervoltage yapabilirsin biraz. Risk senin. Bu arada terminalden çıkmak için exit yazabilirsin.
mr.bell Üye Neye göre kime göre belirlenir bu değer az önce baktım fast faster falan yazıyor bir yerde