Öneri Nexus 5 aldım.

Sponsorlu Bağlantılar

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
haa evet yukarıdaki soruyu kaçırmışım :D

NEXUS

NEXUS

Üye
Hayırlı Olsun ve Birde Nexus 5'in Kamerası Gayet Güzel Bence :oke: ve birde Nexus 5'in G2'den daha hızlı olduğunu söyleyeyim :oke: ve son olarak rom yüklemek istiyorsan cyanogenmod'e şiddetle tavsiye ederim :oke:

turkishield

turkishield

Üye
3g açmayıp ekran parlaklığını %60-65 yapsan gider aslında bi gün.3G şarjı sömürür çünkü. zaten her daim net kullanmıyorsun..

MaxipmaN

Üye
O parlaklıkta noteların batarya da madara olur

3onur5

3onur5

Üye
2300 Mah çok yetersiz kalmış bence o telefona nexus 5in bataryası yüzünden note 2 aldım huawei ascend mate aslında en iyisi batarya yönünden :ehe

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
ya sürekli wifi olan biyerde olsam 3gye gerek kalmaz,whatsapp ve snapchat için gerekli,2g de işimi görür heralde. o zaman akşamı rahat görüyorum. sağolun arkadaşlar :)

anilari35

anilari35

Üye
kardeişm yeni telefon sakın root rom işlerine şimdi girme zaten saf android 4.4 en stabil işletim sistemi
brick falan olur cihazın riske atma bence

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Invoke

Invoke

Üye
:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
kardeişm yeni telefon sakın root rom işlerine şimdi girme zaten saf android 4.4 en stabil işletim sistemi
brick falan olur cihazın riske atma bence
Yalnız Nexus Cihazları Brick Yapmak İçin Özel Uğraşman Gerekiyor :D Zaten Nexu root toolkiy ile çok kolay atılıyor :Dbu arada 4.4.2 gerçekten çok stabil bir cihaz bu konuda haklısın fakat kişileştirmesi çok az :(

anilari35

anilari35

Üye
Yalnız Nexus Cihazları Brick Yapmak İçin Özel Uğraşman Gerekiyor :D Zaten Nexu root toolkiy ile çok kolay atılıyor :Dbu arada 4.4.2 gerçekten çok stabil bir cihaz bu konuda haklısın fakat kişileştirmesi çok az :(
Saf olsunda ben discovery kullaniyorum saf icin neler yaparim :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
tapatalk

tapatalk

Üye
g2'nin muhteşem bir kamerası vafrmış gibi :D

xmustx

xmustx

Üye
güle güle kullanın.

Symbianizer

Symbianizer