Yalnız Nexus Cihazları Brick Yapmak İçin Özel Uğraşman Gerekiyorkardeişm yeni telefon sakın root rom işlerine şimdi girme zaten saf android 4.4 en stabil işletim sistemi
brick falan olur cihazın riske atma bence
Zaten Nexu root toolkiy ile çok kolay atılıyor
bu arada 4.4.2 gerçekten çok stabil bir cihaz bu konuda haklısın fakat kişileştirmesi çok az 
Saf olsunda ben discovery kullaniyorum saf icin neler yaparimYalnız Nexus Cihazları Brick Yapmak İçin Özel Uğraşman GerekiyorZaten Nexu root toolkiy ile çok kolay atılıyor
bu arada 4.4.2 gerçekten çok stabil bir cihaz bu konuda haklısın fakat kişileştirmesi çok az
![]()

Benim bir şey yazmama gerek kalmadı.

Cyanogenmode saf androidli ROM ve saf android baya kişileştirmiş ondan bir sonuç alabilirsinSaf olsunda ben discovery kullaniyorum saf icin neler yaparim![]()

Discovery icin yok maalesefCyanogenmode saf androidli ROM ve saf android baya kişileştirmiş ondan bir sonuç alabilirsin![]()
Legend roma bir bak v6 sı çıkacak yakındaDiscovery icin yok maalesef

O kadarmı kötüTeknosa da inceledim Nexus 5 i.
Kamerasını görünce hemen yerine koydum. Benim için hayal kırıklığı oldu yine Nexus 4 den sonra...
bence kötü değil gayet güzel yanlış anlamayın g2 den felan iyi demek istemiyorumO kadarmı kötü
bence kötü değil gayet güzel yanlış anlamayın g2 den felan iyi demek istemiyorum