Telefon Tavsiyesi nexus 4 mu z5 mi

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
nexus 4 mu z5 mi
Arkadaslar ben uzun vadeli olarak telefon alacam İns asus zenfone 5 mi alayim nexus 4 mu 4 yil kullanmayi dusunuyorum hangisi daha iyi 2sinide AYNİ FİYATA ALİYORUM

NEXUS

NEXUS

Üye
ikiside götürmez diye düşünüyorum , nexus 4 zaten son güncellemesini aldı belki hata güncelleştirmesi verilirse gelir ama başka gelmez. zenfone 5 alman daha mantıklı bence.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Harbimi mesala performans olarak hangisi iyi

NEXUS

NEXUS

Üye
zenfone 5 in bilmiyorum fakat nexus 4 ün çok iyi bir perforamns ı var şuana kadar kasan bir oyun görmedim :) (minion rush dışında)
bunun dışında güncelleme almaz fakat custom romlarla yine gelir :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Kalitesi felan nasil uzun omurlulugu sarji isinmaai nasil

NEXUS

NEXUS

Üye
Kalitesi felan nasil uzun omurlulugu sarji isinmaai nasil
kalitesi güzel ekran dayanıklı fakat arkası değil o kadar. şarzı pek iyi dayanmıyor. ısınma sorunu var ancak 2-3 saat oyun oynayınca oluyor.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Hm kardesim sence 1aylij full kutu fatura aksesuarli asus zebfone 5 mi yoksa 1yillik full kutu fatura aparatli nexus 4 mu hangisini alagim 2side ayni fiyat

NEXUS

NEXUS

Üye
Hm kardesim sence 1aylij fu ll kutu fatura aksesuarli asus zebfone 5 mi yoksa 1yillik fu ll kutu fatura aparatli nexus 4 mu hangisini alagim 2side ayni fiyat
bilemiyorum çünkü ikiside güzel cihazlar.
fakat nexus 4 e destek kesilince çok daha fazla destek alırsın custom rom bulmada sıkıntı olmaz :)
ikiside güzel cihazlar :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Hm :)
Baska dusuncesi olan arjaxaslar varmi

98farom98

98farom98

Üye
Bence zenfone 5 alman daha mantıklı en azından android 5.0 alacak bakarsın 5.1 ve diğer güncellemeleride alır

DalvikCache

DalvikCache

Üye
pil önemli değilse nexus alın yoksa zenfone
not: ikiside 4 sene götürmez sanmıyorum.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Zenfone alma Nexus al o seni hertürlü götürür uygulama ve yazılım yönünden ;)
4 sene değil (birkaç sene) Zorlarsan 4 sene de gidebilir :ehe:

0MG90

0MG90

Üye
Zenfone5

KayraBey

KayraBey

Üye
Z5

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Firmalar genelde telefonun çıkış tarihine göre güncelleme veriyor. Normalde olsa Nexus derdim ama Zenfone 5 daha yeni üretilen bir cihaz olduğu için bir adım önde gibi.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Tm arkadaslar peki bunlari almayip 140tl daha parayi cebe atip lumiami alayim 820

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lumia 925 hepsiburada'da 699 liraya düşmüş. 50 lira da kredi kartı indirimi var. Sana 649 liraya geliyor.

avast

avast

Üye
Zenfone 5 guzel cihaz erformansida gayet iyi artik android alinacaksa 2000 liraya falan gerek yok yani

Invoke

Invoke

Üye
İkisi de güzel cihaz ama Nexus 4'ün daha iyi performans vereceği de açık. Son güncelleme falan hikaye AOSP ile yürür o cihaz.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

Üst Alt