Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesinexus 4 mu z5 mi
Sponsorlu Bağlantılar
OttomanEmpire06
Üye
Konu Sahibi
nexus 4 mu z5 mi
Arkadaslar ben uzun vadeli olarak telefon alacam İns asus zenfone 5 mi alayim nexus 4 mu 4 yil kullanmayi dusunuyorum hangisi daha iyi 2sinide AYNİ FİYATA ALİYORUM
NEXUS
Üye
ikiside götürmez diye düşünüyorum , nexus 4 zaten son güncellemesini aldı belki hata güncelleştirmesi verilirse gelir ama başka gelmez. zenfone 5 alman daha mantıklı bence.
OttomanEmpire06
Üye
Konu Sahibi
Harbimi mesala performans olarak hangisi iyi
NEXUS
Üye
zenfone 5 in bilmiyorum fakat nexus 4 ün çok iyi bir perforamns ı var şuana kadar kasan bir oyun görmedim (minion rush dışında)
bunun dışında güncelleme almaz fakat custom romlarla yine gelir
OttomanEmpire06
Üye
Konu Sahibi
Kalitesi felan nasil uzun omurlulugu sarji isinmaai nasil
kalitesi güzel ekran dayanıklı fakat arkası değil o kadar. şarzı pek iyi dayanmıyor. ısınma sorunu var ancak 2-3 saat oyun oynayınca oluyor.
OttomanEmpire06
Üye
Konu Sahibi
Hm kardesim sence 1aylij full kutu fatura aksesuarli asus zebfone 5 mi yoksa 1yillik full kutu fatura aparatli nexus 4 mu hangisini alagim 2side ayni fiyat
Hm kardesim sence 1aylij fu ll kutu fatura aksesuarli asus zebfone 5 mi yoksa 1yillik fu ll kutu fatura aparatli nexus 4 mu hangisini alagim 2side ayni fiyat
bilemiyorum çünkü ikiside güzel cihazlar.
fakat nexus 4 e destek kesilince çok daha fazla destek alırsın custom rom bulmada sıkıntı olmaz
ikiside güzel cihazlar
OttomanEmpire06
Üye
Konu Sahibi
Hm
Baska dusuncesi olan arjaxaslar varmi
98farom98
Üye
Bence zenfone 5 alman daha mantıklı en azından android 5.0 alacak bakarsın 5.1 ve diğer güncellemeleride alır
DalvikCache
Üye
pil önemli değilse nexus alın yoksa zenfone
not: ikiside 4 sene götürmez sanmıyorum.
VKUCUKSAHİN
Üye
Zenfone alma Nexus al o seni hertürlü götürür uygulama ve yazılım yönünden
4 sene değil (birkaç sene) Zorlarsan 4 sene de gidebilir :
0MG90
Üye
Zenfone5
KayraBey
Üye
Z5
Furkan Emekli
Üye
Firmalar genelde telefonun çıkış tarihine göre güncelleme veriyor. Normalde olsa Nexus derdim ama Zenfone 5 daha yeni üretilen bir cihaz olduğu için bir adım önde gibi.