master_s
Üye
Nexus 4 için Xperia KitKat Costum Rom (CM11 4.4.2)
Merhaba Arkadaşlar! Size kendim uygulamalar bularak hazırladığım Nexus 4 için Xperia Z2 sirius kitkat romu sunmak istedim. Umarım Nexus 4 kullanıcılarının hoşuna gider. Romda bugün için ortalıktaki son uygulamalar kullanılmıştır. Eğer beğeni olur, ve yeni uygulamalar çıkarsa diğer yaptığım romlarıda paylaşabilirim. Rom içerisinde
1) Sony walkman
2) Sony Albüm ve Movie
3) Honami Klavye
4) Sony Takvim, Alarm ve Saat
5) Sony Select
6) Track ID , Sony araba
7) Kitkat Launcher
8) Kitkat bildirimler
9) Sony Mavi, Kırmızı, Yeşil, Turuncu temalar
10) Duvar kağıtları
11) Sony Widgetleri
gibi daha saymadığım özellikler ekledim.
Kurulum:
Cihazınızın Unlock ve Recovery işlemlerinin yapılmış olması gerekiyor. Bilmeyen arkadaşlar;
Lg Nexus 4 4.2.2 jb bootloader kilit açma root, costum recovery ve costum rom yükleme - MaxiCep
sayfasından nasıl yapıldığını öğrenebilirler.
Aşağıdaki dosyayı bilgisayarınıza indirin.
Alternatif
İndirdiğiniz Nexus4_Z2_Mode.zip dosyasını telefonun ana hafızasına atın
1) Cihazınızı Recovery Modda başlatın.
2) Cihazınızın yedeğini almayı unutmayın.
3) TWRP recovery modda "Install" menüsünden indirdiğiniz dosyayı ana dizinden bulup sürükleme çubuğunu sürükleyerek kurun.
4) Wipe chache/dalvik deyin
5) Wipe menüsünden Advanced Wipe menüsünde Data seçeneğini seçin ve aşağıdan sürükleme çubuğunu sürükleyin.
6) Reboot menüsünden System tuşuna basarak cihazınızı başlatın.
Unutmayın cihazın açılması biraz uzun zaman alabilir. Telaşlanmayın. Sorun olursa Recovery menüsünden yedeğinizi geri getirebilirsiniz.
Hayırlı olsun...
Merhaba Arkadaşlar! Size kendim uygulamalar bularak hazırladığım Nexus 4 için Xperia Z2 sirius kitkat romu sunmak istedim. Umarım Nexus 4 kullanıcılarının hoşuna gider. Romda bugün için ortalıktaki son uygulamalar kullanılmıştır. Eğer beğeni olur, ve yeni uygulamalar çıkarsa diğer yaptığım romlarıda paylaşabilirim. Rom içerisinde
1) Sony walkman
2) Sony Albüm ve Movie
3) Honami Klavye
4) Sony Takvim, Alarm ve Saat
5) Sony Select
6) Track ID , Sony araba
7) Kitkat Launcher
8) Kitkat bildirimler
9) Sony Mavi, Kırmızı, Yeşil, Turuncu temalar
10) Duvar kağıtları
11) Sony Widgetleri
gibi daha saymadığım özellikler ekledim.
Kurulum:
Cihazınızın Unlock ve Recovery işlemlerinin yapılmış olması gerekiyor. Bilmeyen arkadaşlar;
Lg Nexus 4 4.2.2 jb bootloader kilit açma root, costum recovery ve costum rom yükleme - MaxiCep
sayfasından nasıl yapıldığını öğrenebilirler.
Aşağıdaki dosyayı bilgisayarınıza indirin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alternatif
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirdiğiniz Nexus4_Z2_Mode.zip dosyasını telefonun ana hafızasına atın
1) Cihazınızı Recovery Modda başlatın.
2) Cihazınızın yedeğini almayı unutmayın.
3) TWRP recovery modda "Install" menüsünden indirdiğiniz dosyayı ana dizinden bulup sürükleme çubuğunu sürükleyerek kurun.
4) Wipe chache/dalvik deyin
5) Wipe menüsünden Advanced Wipe menüsünde Data seçeneğini seçin ve aşağıdan sürükleme çubuğunu sürükleyin.
6) Reboot menüsünden System tuşuna basarak cihazınızı başlatın.
Unutmayın cihazın açılması biraz uzun zaman alabilir. Telaşlanmayın. Sorun olursa Recovery menüsünden yedeğinizi geri getirebilirsiniz.
Hayırlı olsun...
Bende Sense 5.5 portlamaya çalışıyorum ama olmuyor 
Birde Kilit Ekranıda Olsaydı Çok İyidi