Network var ama internet yok, aynı kabloyu diğer bilgisayara takıyorum herşey ok. ltfn yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

victorfatih

Üye
    Konu Sahibi
Network var ama internet yok, aynı kabloyu diğer bilgisayara takıyorum herşey ok. ltfn yardım.
Network var ama internet yok, aynı kabloyu diğer bilgisayara takıyorum herşey ok. pls yardım.

Merhaba arkadaşlar,

geniş ağ bağlantısı kullanılan buyuk bir apartmanda ortak kullandığımız 100mbit internet mevcut. IP adresi ve DNS adresleri ayarlı.

Atom işlemcili yeni bir netbook aldım ASUS EEE 1001PQ, icerisinde mevcut windows7 starter kuruluydu, windows 7 ye yabancılıgımdan mıdır nedir kullandığım eternet kablosunu yeni pc ye taktım tanımlanmamış ağ hatası verip durdu, bir kaç saat uğraştım içine xp kurdum, buseferde aynı hatayı verdi, ip adresleri giriş ayarları herşey 2 bilgisayarımda aynı, ama yeni aldığım netbook ağı ve ağdaki tüm bilgisayarları goruyor, giden geen kısmı aktif işliyor, ama internet yok, explorer değiştirdim tekrar format attım ama bir işe yaramadı, artık donanımsal bir hata olabileceğini düşünmeye başladım, buyüzden sizden yardım istedim.

birçok benzer başlığı inceledim ancak denemediğim yada bilmediğim birşey cıkmadı karşıma, boyle bir sorun ilk defa.

aynı ozelliklerde 2 bilgisayar tum ayarlar aynı ancak biri internete giremiyor ikisindede ağ mevcut.

ilginize çok teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt