o kadar da degil arkadasim abartma ben canavar gibi izliyorum youtube facebok filan
hatta bazen site uzerinden mac dahi izliyorum. bence bu seninki turkiyedeki gsm sirketlerinin kisitlamasindan oluyor. iki ay once bende turkiyedeydim ve vodafone sinirsiz internet paketi aldim fakat sadece maillerime bakabildim desteklemiyor diyor gsm sirketi yetkilisi
SANA ÇOK KATILIYORUM KARDEŞ TAMAMIYLE ŞEBEKE İLE ALAKALI N900 İNTERNET HIZI.. GERÇEKTEN BİR Wİ-Fİ İLE GİRİNDE GÖRÜN PC DEN HIZLI GİRİYO AMA BENİM GİBİ VODAFONE SINIRSIZ PAKET ALIPTA GİRERSENİZ N900 GERÇEKTEN AZCIK YAVAŞLAYA BİLİYOR.. BU ARADA YOTUBE YE GİRECEK BOMMMMBAA GİBİ DNS BULDUM SORUNSUZ GİRİYO VODAFONDA BİLE İLGİLENEN OLURSA VEREYİMo kadar da degil arkadasim abartma ben canavar gibi izliyorum youtube facebok filan
hatta bazen site uzerinden mac dahi izliyorum. bence bu seninki turkiyedeki gsm sirketlerinin kisitlamasindan oluyor. iki ay once bende turkiyedeydim ve vodafone sinirsiz internet paketi aldim fakat sadece maillerime bakabildim desteklemiyor diyor gsm sirketi yetkilisi

HADİ GİRİN ARTIK
ben izliyorum sorun yaşamadan. mesela megavideo ve yahoo video son derece başarılı. hd kalitesinde izleme konusu biraz sıkıntılı.. ama zaten ekranda çok sorun olmuyor aradaki fark. bi de animecrazy ve animefreak gibi sitelerden anime izliyorum. ilk başta beş on saniye biraz kasıyor ama tam ekran yapınca sorun yaşamıyorum.)
cok ilginc gercekten. benim goruntu kalitem izlenmeyecek kadar bozuk gosteriyor ses ve goruntu birbirine giriyor. ben reklam olmasin ama diziizle. n e t yada baglanbize. c o m (reklam olarak sayilmasin diye ayri yazdim) burdan online film izlemeye calistim sizden cok rica etsem ordan herhangi bir filmi online olarak izlemeyi denermisiniz n900unuzde ?