netten film izleyen varmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lweo

Üye
    Konu Sahibi
netten film izleyen varmi
arkadaslar netten birkac siteden film izlemek istiyorum lakin izlenmeyecek kadar donuyor bozuk gosteriyor sizden netten film veya dizi izleyen varmi n900 ile?

dieforme55

dieforme55

Üye
aynısını bende de yapıyor

kaan dean

kaan dean

Üye
iyi bir konu bende takip ediyorum merakla bekliyorum bilgisi olanlari

lweo

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar inanin bana benim bu teli alma sebeplerimden biri sirf netten film izlemekti istedigim kadar cunku bazen ise giderken yol uzun suruyor gider gelirim izlerim diyordum nede olsa cepte pc diye dusunuyordum tam bir hayal kirikligi birak film izlemeyi youtubedeki klipleri izlettirmekten aciz....

kaan dean

kaan dean

Üye
o kadar da degil arkadasim abartma ben canavar gibi izliyorum youtube facebok filan
hatta bazen site uzerinden mac dahi izliyorum. bence bu seninki turkiyedeki gsm sirketlerinin kisitlamasindan oluyor. iki ay once bende turkiyedeydim ve vodafone sinirsiz internet paketi aldim fakat sadece maillerime bakabildim desteklemiyor diyor gsm sirketi yetkilisi

lweo

Üye
    Konu Sahibi
o kadar da degil arkadasim abartma ben canavar gibi izliyorum youtube facebok filan
hatta bazen site uzerinden mac dahi izliyorum. bence bu seninki turkiyedeki gsm sirketlerinin kisitlamasindan oluyor. iki ay once bende turkiyedeydim ve vodafone sinirsiz internet paketi aldim fakat sadece maillerime bakabildim desteklemiyor diyor gsm sirketi yetkilisi

gercekten abarmiyorum. 32GB n900 um var hersey tikir tikir lakin video izlenmeyecek kadar berbat. bu arada ben TR den katilmiyorum yutdisindayim zaten. internet canavar gibi...

kaan dean

kaan dean

Üye
bence sen bir daha yukle pr1.2 yi

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
ben izliyorum sorun yaşamadan. mesela megavideo ve yahoo video son derece başarılı. hd kalitesinde izleme konusu biraz sıkıntılı.. ama zaten ekranda çok sorun olmuyor aradaki fark. bi de animecrazy ve animefreak gibi sitelerden anime izliyorum. ilk başta beş on saniye biraz kasıyor ama tam ekran yapınca sorun yaşamıyorum.)

NR6630

NR6630

Üye
SANA ÇOK KATILIYORUM KARDEŞ TAMAMIYLE ŞEBEKE İLE ALAKALI N900 İNTERNET HIZI.. GERÇEKTEN BİR Wİ-Fİ İLE GİRİNDE GÖRÜN PC DEN HIZLI GİRİYO AMA BENİM GİBİ VODAFONE SINIRSIZ PAKET ALIPTA GİRERSENİZ N900 GERÇEKTEN AZCIK YAVAŞLAYA BİLİYOR.. BU ARADA YOTUBE YE GİRECEK BOMMMMBAA GİBİ DNS BULDUM SORUNSUZ GİRİYO VODAFONDA BİLE İLGİLENEN OLURSA VEREYİM
212.216.112.112
212.216.172.62:aha::aha: HADİ GİRİN ARTIK:ah

lweo

Üye
    Konu Sahibi
ben izliyorum sorun yaşamadan. mesela megavideo ve yahoo video son derece başarılı. hd kalitesinde izleme konusu biraz sıkıntılı.. ama zaten ekranda çok sorun olmuyor aradaki fark. bi de animecrazy ve animefreak gibi sitelerden anime izliyorum. ilk başta beş on saniye biraz kasıyor ama tam ekran yapınca sorun yaşamıyorum.)

cok ilginc gercekten. benim goruntu kalitem izlenmeyecek kadar bozuk gosteriyor ses ve goruntu birbirine giriyor. ben reklam olmasin ama diziizle. n e t yada baglanbize. c o m (reklam olarak sayilmasin diye ayri yazdim) burdan online film izlemeye calistim sizden cok rica etsem ordan herhangi bir filmi online olarak izlemeyi denermisiniz n900unuzde ?

kaan dean

kaan dean

Üye
su an verdigin ikinci siteyi actim robin hood izledim biraz goruntu yavas akiyor.. belki onumuzdeki ay gelicek meego guncellemesiyle bu sorun cozulebilir

WitchKing

Üye
KVPLAYER yükledim depodan bide 99tv pach mi ne var onuda yükledim sekmelerden tv3 de türkçe kanallar var show star falan çoook güzel ve donmadan gösteriyo soruyla alakasız biraz ama film izlemiştim bi kere bu programla..

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
cok ilginc gercekten. benim goruntu kalitem izlenmeyecek kadar bozuk gosteriyor ses ve goruntu birbirine giriyor. ben reklam olmasin ama diziizle. n e t yada baglanbize. c o m (reklam olarak sayilmasin diye ayri yazdim) burdan online film izlemeye calistim sizden cok rica etsem ordan herhangi bir filmi online olarak izlemeyi denermisiniz n900unuzde ?

dailymotion'dan çok film hareketler bunları izledim en son mesela. HQ off yaparak izledim. HQ on olduğu zaman yavaşlıyor. ses kalitesi olsun görüntü kalitesi olsun tatmin ediciydi. ha bi de QCPUFreq uygulamasını kullanarak n900'un hızını 1.15 ghz yükseltiyorum. sanırım bununda etkisi olabiir aldığım performansta.) baglanbize isimli siteden robin hood filmini açtım. bazen kısa aralıklarla görüntüde yavaşlama yaşıyarak izledm. genel film izleme deneyimim açısından sitenin kullandığı video sunucusunun yavaşlıkta etkisi olduğunu söylemeliyim. mesela aynı film megavideo sitesinde olsaydı çok akıcı izleyeceğime eminim.

kaan dean

kaan dean

Üye
acikcasi en guzeli filmleri n900 atip sonrasinda led tv keyfi yapmak tavsiye ederim arkadaslar

ziya68

ziya68

Üye
KVPLAYER 99tv pach tv3 türkçe kanallardan show samanyolu ve yumurcak tvyi sorunsuz izliyorum
ama neden diger tvleri izleyemiyorum acaba nasil izleye bilirim

ergun77

Üye
almanyada yasiyorum aklina ne gelirse izliyorum evet bazen takilmalar oluyor ornek direkizle den falan ama en guzeli divx film indir sonra tvne bagla ve ordan izle harika ses harika göruntu ayrica almanya sokaklarinda arabamda trtfm den tut maydonose radyoya kadar dinliyorum bu telefon ki buna telefon denirse aldigi paranin kurusu kurusuna hak ediyor.kasanin saglamligina gelince oldugu gibi laminant bir zemine belki 30 km hizla carptim ve cizik bile yok.saygilar:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt