netquin antivirüsü ben tercih etmiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:::burak:::

:::burak:::

Üye
    Konu Sahibi
netquin antivirüsü ben tercih etmiyorum
netquin adlı virüs programını yüklemeyin!!

arkadaşlar netquin adlı antivirüs programı kesinlikle hiçbir işe yaramıyo

ben telime yükledim telefonumun yükleme işlemi bozuldu ve yükleme yapmıyordu ayrıca hafıza kartımı çıkarıp tekrar takdığımda telefon donuyordu ve telefonu kapatıp açmadan hafıza kartını okumuyordu telefonum bozulma noktasın geldi şimdi o programı sildim ve telefon eski haline döndü
kısacası bu programı kesinlikle telinize yüklememenizi tavsiye ederim:nono::nono::nono:

sexmus

Üye
yaw dostum ben dun yukledım bu yazıyı bugun okudum o program telden sılınmıyorda ne yapabılırım...

Exalans

Exalans

Üye
ben kullandım bu sorunlarkla karşıloaşmadım başlığı düzenledim butür içeriği açıklamayn başlıklar kullanmayınız teşekkürler

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
bana kalırsa hiçbir cep telefonu için yazılmış virüs programını kullanmayın.

worldcild

Üye
virüs programı tras gibi gelıyor bana yaaa.işe yaramıo

gokman

Üye
kesinlikle virüs programları bir işe yaramıyor.net quin le programı yüklemeden önce 2 defa tarama yaptım.virus yok dedi yükledim telefon kafayı yedi

6230i

Üye
arkadaşım bende o program var şuanda silmelimiyim inşallah bir sorun çıkarmaz telefonum ise 6680

firegenius

Üye
symactec antivirüsünü kullanıyom test için virüs günderdim buldu. ama teli acayip kasıyo antivirüsler. Araçlardan yöneticiye gelin ayarlardan yazılım yüklemeyi engelleyin Bluettoh ayarlarından gizli yapın. virüs gelemz. Gelse bile yüklenemez.
Bluetoth'unuzu açık unutmayın durup duruken x cihazından veri alınsın mı sorusu çıkarsa hemen hayır deyin ve bluetothu kapatın. CommWarrior.C böle bulaşıyo mesela. Bir şey yüklemene gerk olmadan evet dediğin anda kendini kurar. Şahsen yaşadımve tel servise gitmek zorunda kaldı. Tel kapandı ve açılmadı.

Virüs bulaşırsa Nokia Software Updater ile aynı yazılımı tekrar yükleyin ve bilgisayardan hafıza kartını formatlamadan tekrar tele takmayın.

nokia 6680

nokia 6680

Üye
arkadaşlar bende netquin virüs programını kullanıyorum şuan hiç bir sorun çıkarmadı inşallah sorun çıkarmaz

sublieutenant

sublieutenant

Üye
1. Symbian Telefonlardaki hertürlü sorunun sorumlusu virüs değildir..
2. Virüs karşı telefona *.sis halinde gider,yükleme yapılmadan silinirse virüs bulaşmaz..
3. Eğer antivirüs programı size zarar verdiyse bu herkese zarar verecek anlamına gelmez,özellikle netquin i yazan şirketin size karşı hiçbir kastı olmaz, bu adamlar sizi düşünerek 1ay gece-gündüz demeden sadece hayrına bu programı yazmışlardır ve bunu yüklemezseniz sizi yaşatmayız gibisinden tehditte etmemişlerdir..
4.symantec,netquin,simwork gibi antivirüs programları hata yapabilir ve bu hatalarıyla bir virüsten farksızdırlar ama sonuçta hepsi systemde çalışmakta ve işlerini gayet başarıyla yapmaktadırlar!
Bunu bizzat meraktan denedim ve şahit oldum.. Son 2aydada kaspersky kullandım ve başarısını gördüm..Birine çamur atmak,kalbini çok kolaydır derdi dedem ama asıl olan mutlu olmak, mutlu etmektir..
KALIN SAĞLICAKLA..:lol

boorce

boorce

Üye
ya arkadaşlar bende de netquin var ve de aynen galeride hafıza kartına geldiğimde telefon donuyo kartı çıkarmadan veya reset atmadan düzelmiyo bu sorunun nedeni bulmaya çalışıyodum hep telefonu güncelledim hafıza kartına format attım kaç kere. bi kaç gün normal sora gene kafayı yiyor. bu netquin i bi kaldırmayı deniyim bakalım. ayrıca virüs falan da bulmuyo, belki de virüs yoktur bende günahını almayalım pro.nun :ehe ama ben eski 6600 a virüs taraması yaptığımda buluyodu bi kaç tane en azından:kop: nese siliyim bi netquin i sonucu yazarım buraya...

--------------- Ekleme ---------------

netquin i sildim bi reset çaktım telefon tekrar hayata döndü. ama bi kaç gün sora ne olur bilinmez :islik ram de açıldı biraz rahatladı..

sublieutenant

sublieutenant

Üye
eğer netquinin herzaman her dosyayı aramasından şikayetçiyseniz bunu seçeneklerinden kapatabilir ve ramı rahatlatabilirsiniz ya da ben kendim istediğim zaman aratırım, bu uygulama telefon açıldığında açılmasın yeter diyorsanız:
system/recogs ta bulunan ve adı geçen iki dosyayı silebilirsiniz....

atalayatalay

atalayatalay

Üye
arkadaşlar sizin telefonlarda bi arıza var demekki telimde virüs vardı hangi antivirüsle tarattıysam işe yaramadı ama netquinle bi tarattım 6 tane buldu gerisini düşünün artık bide anında buluyor virüsü programı taramadan kurdurtmuyor

cirkinn

Üye
O senin telin sorunu ben o programla N72 ve 6630 dan toplam 6 virüs sildim ve kendi N93 üme yükledim çok güzel koruyo

exxor

Üye
ben de tercih etmiyorum

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
en iyisi kaspersky onu yükleyin s60 :oke:

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
internetteki her programı yüklemeyin ben bir ara nortonu yükledim ve hemen arkasın dan tel(6600) çöktü yeniden yazılım yüklemek zorunda kaldım

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
paylaşım için sağol

vefaYILMAZ

Üye
ya arkadaslar bence çok yanılıosunuz ben kaç defa virüsü netquinle sildim ondan baskası silemedi bence netquinin üstüne virüs programı yok hiç sasmadı daha herseferinde sildi herkesin kendi yorumu tabi ama ben ondanbaska virüs programı tanımam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt