Netbook almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozelayyildiz

Üye
    Konu Sahibi
Netbook almak istiyorum yardımcı olur musunuz?
mrb . Küçük bir Netbook gerekli. Ihtiyacım olan. Hızlı tarayıcı, Pc programlarini hızlı kullanabilmek. Oyun açması grafik vs hiç önemli değil. Blue toot, güzel bir kamera. Bir de çok ısınmamasi lazım . Bu kadar az ihtiyaca göre Kesinlikle yavaş olmaması gerekli. Marka olarak da ne önerirsiniz . ?

fnldstntn

Üye
Bütçen nekadar...

ozelayyildiz

Üye
    Konu Sahibi
1000tl civarı. Eğer bu kriterlerde varsa Belki biraz daha Fazla da olabilir

futbol123

futbol123

Üye
Netbookların performansı bellidir.İnternet içindir.Ne tür programlar açıcaksınız? Ben aynı fiyata notebook almanızı öneririm

ozelayyildiz

Üye
    Konu Sahibi
mesela format çevirici programlar . Video mp3 gibi . Kesinlikle note book istemiyorum Çünkü taşımak sorun. Ayrıca usb li cd dvd okuyucu da alacağım yanında . Onlar hakkında da Şuan bilgim yok tabi o ikinci aşama :)

futbol123

futbol123

Üye
mesela format çevirici programlar . Video mp3 gibi . Kesinlikle note book istemiyorum Çünkü taşımak sorun. Ayrıca usb li cd dvd okuyucu da alacağım yanında . Onlar hakkında da Şuan bilgim yok tabi o ikinci aşama :)
Netbook un performansıyla notebookun performansı aynı olmaz.Ozaman 12-14inç notebook bakıyım size. Bu netbook u tavsiye ederim.
Notebook olarakta bunu önericektim ancak istemiyorsunuz.

ozelayyildiz

Üye
    Konu Sahibi
hiç duymadığım bir marka tercih etmem sanırım.

- - - Eklendi - - -

çok anlamıyorum Ama böyle olması gerektiği söylendi bana. Ram 2gb ekran kartı 512 işlemci çift çekirdek 2.50hızı . Buna uygun neler vardır?

- - - Eklendi - - -

Yani en az bunlar olmalı.

futbol123

futbol123

Üye
hiç duymadığım bir marka tercih etmem sanırım.
Msi mı? msi dünyanın en iyi oem ve notebook üreticisidir.
bu notebooklara bakın 13.3 inç ve 14.0 dir netbook ile aynı boyuttalar.Tabi performansları daha yüksek.

daha havalı bir şey olsun diyorsanız sony ancak 200tl daha pahalı

ozelayyildiz

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bir de Bunları yakından görmem gerekiyor.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Video-Muzik cevireceksen netbook isini gormez. "Tehlike" kardesim 12-14 inc arasi notebooklarda guzel ornekler vermis.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt