Net12 : İnternetimin Hızı 8 mgbt'den 1 mgbt'e düştü.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allytkn

allytkn

Üye
    Konu Sahibi
Net12 : İnternetimin Hızı 8 mgbt'den 1 mgbt'e düştü.
Deddiğim gibi arkadaşlar net12 internetim var 8 mgbt 12 gb kotalı.Fakat son 1 haftadır hızı 1mgbt. Lütfen yardım edin :ağlarım:

Krofessional

ttnetse normaldir

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
bildiğim kadarıyla 15 gb kullandıktan sonra internet hızını düşürüyorlar ama bu konuda bilgim yok.

allytkn

allytkn

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım bunda adil kullanım hakkı diye bişey yok yani 15 gb değil 12 gb kotalı

u_cosar

u_cosar

Üye
arkadaşım 4440375 i ara söyle ben anlattım durumumu düzelttiler

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Benim paket ne limitsiz paket intnernet hızı 512kb 20 gb da geçmedim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım paketin limitsiz de olsa TTnet in belirlemiş olduğu bir limit var o limiti doldurunca direk 1 mb e düşüyor, Bende limitsiz 8 mb kullanıyorum fakat 25gb dolunca direk 1 mb e düşürüyorlar hızı.

ganster86

Üye
...

estorak

estorak

Üye
Düzelir arada bende de oluyo :D

Krofessional

almanyada 100mbps sınırsız internet + sınırsız almanya içi konusma 20€ yazık bize bide fiber optik kablo bağlıcaklar :P :P

• Beğen
Tepkiler: Da®kness
anisti

anisti

Üye
ttnetse hiç şaşırmadım bu duruma

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bir iki güne kalmaz 8 mbte geçicem bir ay doluyor:ehe

Piyanist89

Üye
Ttnet Müşteri Hizmetlerinde çalışıyorum bu sorular çok geliyor bana :) Arkadaşım 25 Gb Adil kullanım hakkın vardır eger kotanı 25 gb ve üzeri aştıysan hızının düşmesi ve faturanın kabarık gelmesi çok normal.Eger 25 Gb aşmadın veya kotanı aşmadıysan Santralle uzaklıgın ve yakınlıgınla alakalı birşey Kesin 8 Mbps hız vermiyor ttnet sadece kullandıgın paket 8 megabite kadar hızdır 1 ila 8 arası. hat yogunlugundan dolayı yavaşlamalar olabiliyor ve santralle aran 1 veya 2 km ise hızın yüksek olur eger uzaksan yavaşlar.

Da®kness

Da®kness

Üye
Ttnet Müşteri Hizmetlerinde çalışıyorum bu sorular çok geliyor bana :) Arkadaşım 25 Gb Adil kullanım hakkın vardır eger kotanı 25 gb ve üzeri aştıysan hızının düşmesi ve faturanın kabarık gelmesi çok normal.Eger 25 Gb aşmadın veya kotanı aşmadıysan Santralle uzaklıgın ve yakınlıgınla alakalı birşey Kesin 8 Mbps hız vermiyor ttnet sadece kullandıgın paket 8 megabite kadar hızdır 1 ila 8 arası. hat yogunlugundan dolayı yavaşlamalar olabiliyor ve santralle aran 1 veya 2 km ise hızın yüksek olur eger uzaksan yavaşlar.

Santralin bize yakınlığını nasıl öğrenebiliriz.??? Santral denilen şey nedir???

yakup_281

yakup_281

Üye
Eee normal ttnet sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt