MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben de onu kastetmiştim Fatih... Genişletmek için tıkla ... Pardon canımın içi abim anlayamadım
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben de onu kastetmiştim Fatih... Genişletmek için tıkla ... Pardon canımın içi abim anlayamadım
onurahmet03 Üye StunnerDead' Alıntı: onur sen de ban yersin yakında ne kaçakcı bedavacı ınsansın Genişletmek için tıkla ... Bende arkadaştan aldıydım Bşka türlü parmı yetişiyo
StunnerDead' Alıntı: onur sen de ban yersin yakında ne kaçakcı bedavacı ınsansın Genişletmek için tıkla ... Bende arkadaştan aldıydım Bşka türlü parmı yetişiyo
StunnerDead Üye onurahmet03' Alıntı: Bende arkadaştan aldıydım Bşka türlü parmı yetişiyo Genişletmek için tıkla ... benimki orjınal memnunum da telefonumdan . Yani teknolojiye de ayak uyduruyorum tablet pc de var androidli . yani hem n95 le nostalji yaşıyorum hemde tablet pc ile çağa ayak uyduruyorum
onurahmet03' Alıntı: Bende arkadaştan aldıydım Bşka türlü parmı yetişiyo Genişletmek için tıkla ... benimki orjınal memnunum da telefonumdan . Yani teknolojiye de ayak uyduruyorum tablet pc de var androidli . yani hem n95 le nostalji yaşıyorum hemde tablet pc ile çağa ayak uyduruyorum
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: Benimde hep bi n95 im olsun istemiştim 5 sene sonra aldım Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan kardeşim,
StunnerDead' Alıntı: Benimde hep bi n95 im olsun istemiştim 5 sene sonra aldım Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan kardeşim,
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Güle güle kullan kardeşim, Genişletmek için tıkla ... sağol şeyhim