ama htc pek bir ekleme yapmadı direk olarak Microsoft un güncellemesini yayınladı. Nokia kendi geliştirmelerini de ekliyor
Haftaya geliyomuş
1 hafta sonra
ya bi sorun çıkmista yarın kesın gelir
yarın
bizim ceo nun bugun canı sıkkınmış yarın vericez
yarın
şeylere bişey oldu bişey şey olunca şey gunu vericez
şey gunu
15 gun sonraya kaldı
15 gun sonra
aaa biz onu unutmuşuz
ne olcakki canım vermeyelim nasıl olsa wp9 cıkacak onunla birlikte veririz
.....
..... ? (

Bugün elime Build 2012 konferasından alınmış bir Lumia 920 Developer Edition ulaştı. Herhangi bir güncelleme yok ve firmware sürümünün önceki cihazladan N950 modelinde olduğu gibi farklı olabileceğini düşünüyorum. Yani geliştirici sürümü firmware ile piyasada satılan l920 cihaz firmware sürümleri farklı olabilir. Henüz güncelleştirme de gelmedi ve geleceğinden de şüphem var. Normalde Developer Edition cihazlara önceden gelmesi lazım ki geliştiriciler üzerinde çalışabilsin.
Sizin L920'de kullandığınız firmware sürümü nedir (en son)?
O değil de data sense gelmezse isyanı basarım arkadaş
hocam Bi zahmet bakıver telefondan upload ettim hemen senin için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkür ederim. Firmware sürümleri aynı. Güncellemelerde bir sıkıntı vermezler umarım.
Neden ismi Amber acaba. Kehribar demekmiş :S
Valla bu Amber ismi bana artık ruhani bi varlık gibi gelmeye başaldı arkadaşlar.varlığıyla yokluğunu kavrayamamış bi halde bekliyorum. Böyle telefonunuza güncelleme mevcut yazısı gelince vahiy gelmiş gibi hissedeceğim kesin.
![]()
![]()

sonuna kadar haklısın. Verdiğim paraya acıyorum..samsunga laf atarsiniz ama nokia ile ms bi kac tele guncelleme vermekten aciz

yani nokia microsofta diyor ki;
"la olm microsoft, bu mu gdr2 dediğin? benim kullanıcılarıma bunu versem küfür ederler. sen bişi beceremiyon dur hele iş başa düştü anlaşılan, şuna şöyle güzel eklemeler yapayım da nokia kullanıcılarının bi farkı olsun, güncelleme nasıl olur görsünler!" diyo![]()