Nerde Kaldı Bu Güncellemeler..!?!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nanotex

nanotex

Üye
O değil de data sense gelmezse isyanı basarım arkadaş

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

alical33

alical33

Üye
ama htc pek bir ekleme yapmadı direk olarak Microsoft un güncellemesini yayınladı. Nokia kendi geliştirmelerini de ekliyor

nokia güncellemeyi daha önce yaptı zaten 925 te 1 aydan fazladır kullanılıyor
yani güncellemeyi hazırladı

kesasd

kesasd

Üye
Bugün elime Build 2012 konferasından alınmış bir Lumia 920 Developer Edition ulaştı. Herhangi bir güncelleme yok ve firmware sürümünün önceki cihazladan N950 modelinde olduğu gibi farklı olabileceğini düşünüyorum. Yani geliştirici sürümü firmware ile piyasada satılan l920 cihaz firmware sürümleri farklı olabilir. Henüz güncelleştirme de gelmedi ve geleceğinden de şüphem var. Normalde Developer Edition cihazlara önceden gelmesi lazım ki geliştiriciler üzerinde çalışabilsin.

Sizin L920'de kullandığınız firmware sürümü nedir (en son)?

PureFood

PureFood

Üye
Haftaya geliyomuş

1 hafta sonra

ya bi sorun çıkmista yarın kesın gelir

yarın

bizim ceo nun bugun canı sıkkınmış yarın vericez

yarın

şeylere bişey oldu bişey şey olunca şey gunu vericez

şey gunu

15 gun sonraya kaldı

15 gun sonra

aaa biz onu unutmuşuz
ne olcakki canım vermeyelim nasıl olsa wp9 cıkacak onunla birlikte veririz

.....

..... ? (

çok güldüm güzeldi :D

- - - Eklendi - - -

Bugün elime Build 2012 konferasından alınmış bir Lumia 920 Developer Edition ulaştı. Herhangi bir güncelleme yok ve firmware sürümünün önceki cihazladan N950 modelinde olduğu gibi farklı olabileceğini düşünüyorum. Yani geliştirici sürümü firmware ile piyasada satılan l920 cihaz firmware sürümleri farklı olabilir. Henüz güncelleştirme de gelmedi ve geleceğinden de şüphem var. Normalde Developer Edition cihazlara önceden gelmesi lazım ki geliştiriciler üzerinde çalışabilsin.

Sizin L920'de kullandığınız firmware sürümü nedir (en son)?

hocam Bi zahmet bakıver telefondan upload ettim hemen senin için
http://i.imgur.com/LpN0L90.jpg

dakamon

dakamon

Üye
O değil de data sense gelmezse isyanı basarım arkadaş

Kardeş htc lere gelen güncellemede data sense yoktu. Çünkü Türkiyedeki operatörler le anlaşılması gerekiyormuş galiba. Onların desteği vermesi lazımmış. Öyle diyorlar. Htc lere gelmedi. Data sense bildiğimiz gibi gdr2 nin bi getirisi. Yani bu durumda sen isyana başla derim. Gerçekten çok saçma ama böyleymiş.

kesasd

kesasd

Üye
hocam Bi zahmet bakıver telefondan upload ettim hemen senin için

Teşekkür ederim. Firmware sürümleri aynı. Güncellemelerde bir sıkıntı vermezler umarım.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Neden ismi Amber acaba. Kehribar demekmiş :S

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Hiç güncelleme nerede diye dert etmiyorum artık bilgisayarı mı alıcam telefonu eskisi gib sallamam :D

kurd-0

Üye
samsunga laf atarsiniz ama nokia ile ms bi kac tele guncelleme vermekten aciz

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bende artık güncelleme diye dert yanmayacağım.Oyuna başlıyorum artık gece gündüz oyunda olucam o yüzden telefon bilmiyorum pek umursamam galiba oyundan dolayı ama hemen gelse iyi olur tabi :D

skynet

Üye
Valla bu Amber ismi bana artık ruhani bi varlık gibi gelmeye başaldı arkadaşlar. :D varlığıyla yokluğunu kavrayamamış bi halde bekliyorum. Böyle telefonunuza güncelleme mevcut yazısı gelince vahiy gelmiş gibi hissedeceğim kesin. :d: :d:

Süperdi :alkis

bj_kmurat

Üye
Ayın 24ü oldu gelen giden yok ne iş anlamadım gitti arkadaş acaba gdr2,amber ve kamber güncellemelerini birleştirdiler mi ney

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tatile çıkacaktım güncellemeyi bekliyorum çıksam orayada gelirmi ?
yoksa evdeyim bir kere gelmiş evde bulamayınca geri dönmüş

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik ve Tacettinn
Tacettinn

Tacettinn

Üye
samsunga laf atarsiniz ama nokia ile ms bi kac tele guncelleme vermekten aciz
sonuna kadar haklısın. Verdiğim paraya acıyorum..

- - - Eklendi - - -

Nerde kaldı bu kamber dayı

- - - Eklendi - - -

Bu kadar bekleyişi telafi edecek bir güncelleme olmalı ki sanmıyorum.

umutgidik

umutgidik

Üye
Düğüne gidecektim AMBER'siz düğün olmaz dediler, vazgeçtim. Gelmezse gelmesin zaten çokta bir artısı yok ufacık bir güncelleme için bu kadar kullanıcıyı bekletiyorlar. Nokia'nın güncelleme hüsranlıklarına alışkınız, Microsoft'ta o yolda ilerliyor. Yazık

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yani nokia microsofta diyor ki;
"la olm microsoft, bu mu gdr2 dediğin? benim kullanıcılarıma bunu versem küfür ederler. sen bişi beceremiyon dur hele iş başa düştü anlaşılan, şuna şöyle güzel eklemeler yapayım da nokia kullanıcılarının bi farkı olsun, güncelleme nasıl olur görsünler!" diyo :d:
:kop2: :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt