Neo v ile wonder

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Neo v ile wonder
Arkadaşlar bu iki telefonun özellikleri hemen hemen aynı neo v hdmı çıkışı var 1 ghz işlemci hd video kaydı vs wonder ise 1.4 ghz işlemci seri bir telefon . Fiyatlarda ise pek fark yok (30-50tl arası ) hangisi daha avantajlı ?

doctorrr

doctorrr

Üye
neo v bence

enes-1907

enes-1907

Üye
Arkadaşlar bu iki telefonun özellikleri hemen hemen aynı neo v hdmı çıkışı var 1 ghz işlemci hd video kaydı vs wonder ise 1.4 ghz işlemci seri bir telefon . Fiyatlarda ise pek fark yok (30-50tl arası ) hangisi daha avantajlı ?
şu wonderdeki seri lafını çıkar çünkü wonder 1.4 ghz ama samsung tarafından overlocklu normalde işlemci 1ghz yani neo v ile aynı istersen neo v yede 1.4 yaparsın tabikide neo v...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Neo v bencede.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
neo V

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
n-e-o v

Symbianize

Symbianize

Üye
Neo v

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
her türlü wonder :P: tamam tamam şaka neo V

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
O-Xan

O-Xan

Üye
Wonder'i seçeneğe bile koyma kardeşim ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo V daha önde hepsini geçtim daha yüksek fps de oyunlar oynayabilirsin.Bu arada 1.4 olduğuna bakma OC li çıkıyor yani buradan Neo V nin de öyle olabileceği çıkıyor ;)

ulaskorkut07

ulaskorkut07

Üye
Neo V:oke:

kaanslmz

kaanslmz

Üye
peki neo v'ye ics veya jelly bean oluyo mu? Bir de android sony'lerde hat üzerinden görüntülü görüşme olmuyomuş bunun bi çaresi var mı

MoonLife01

MoonLife01

Üye
peki neo v'ye ics veya jelly bean oluyo mu? Bir de android sony'lerde hat üzerinden görüntülü görüşme olmuyomuş bunun bi çaresi var mı

İCS geldi. Jelley beanida beklemedeyiz :) görüntülü Görüşme skype ve diger programlar tarafından oluyor

codblackops2

codblackops2

Üye
sony'leri hiç sevmem bu yüzden Galaxy W alırdım ben.
Tabii ben alcak olsaydım :ehe

Objektif olarak bakacak olursak neo v oyun cihazıdır galaxy w'ye göre daha iyi daha kasılmadan oyunlar oynarsın.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
neo v

MrExpert

MrExpert

Üye
neo V iyidir ancak wonderi de yabana atmamalısın..

Kerim.

Kerim.

Üye
Neo v her türlü iyi ama sar degeri yüksek

kaanslmz

kaanslmz

Üye
İCS geldi. Jelley beanida beklemedeyiz :) görüntülü Görüşme skype ve diger programlar tarafından oluyor

Peki kardeş skype veya başka program olmadan hat üzerinden olmuyor mu? Ics veya jelly bean ile gelmez mi bu özellik?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Bende neo v tavsiye ediyorum ama şunları göz ardı etmemek gerekir radyasyon değeri yüksek bir telefon birde ics güncellemesini yapanlar memmun değil ayrıca wonderda kaliteli oyun oynamak için rami temizlemen gerekir tabi rami temizlemedende oynarsın ama arada bir takılabilr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt