neo v gta 3 oynarken donup reset atıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
    Konu Sahibi
neo v gta 3 oynarken donup reset atıyor?
evet arkadaşlar dediğim gibi neo v de gta 3 ü donmadan oynuyor ama bende açtıktan sonra 30 saniye sonra donup kalıyor ilk açtığımda telefon reset attı 2. açtığımda ise telefon dondu reset bile atmadı ben pilini çıkartmak zorunda kaldım :( neden oluyor bu acaba tüm 3d oyunlarda böyle mi olur demin forumda sağlam bi linkten indirdim oyunu :(

oleytoo

oleytoo

Üye

burdan apk yı indir
Oyuna girdiğinzaman ilk accept de geç sonra bi soru daha sorucak ondada geri tuşuna bas ve sonra home tuşuna bildirim çubuğunda gta yı görceksin ordan oyuna gir siyah ekran çıkıcak 3-4 kez ekrana dokun oyun açılcaktır

elindeki sd datada da çalışır muhtemelen

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
ben telefonu ilk aldığımda 50 tane uygulama uygulama yükleyip canlı duvar kağıdı kullanıp telefonu bir nevi sömürüyordum ama arkaplanda çalışan uygulamalar falan filan çok kötü oldu temple run oynarken kilitlendiğini bilirim :) senin yapman gereken gereksiz uygulamaları silmek ram temizleyici kullanmak yani telefonu biraz rahatlat bence :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
apk den kaynaklanıyor aynı sorun bende de vardı.

ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
    Konu Sahibi
apk den kaynaklanıyor aynı sorun bende de vardı.

peki nasıl çözücem

ben telefonu ilk aldığımda 50 tane uygulama uygulama yükleyip canlı duvar kağıdı kullanıp telefonu bir nevi sömürüyordum ama arkaplanda çalışan uygulamalar falan filan çok kötü oldu temple run oynarken kilitlendiğini bilirim :) senin yapman gereken gereksiz uygulamaları silmek ram temizleyici kullanmak yani telefonu biraz rahatlat bence :)

benim telefonda 180 mb boş ram oluyor buda gerek gta 3 gerekse tüm hd 3d oyunlar için yeterli şuan piyasadaki gereksiz uygulamam yok ve oto killed var otomatik gereksizleri kapatıyor :)

şuanda başka oyun yüklemeye cesaret edemedim valla en yakın zaman da indiricem başka bişey ve çözümü söylerseniz sevinirim

firat1231

firat1231

Üye
bende neo var gta3 u nereden yuklerm.play store da yok

ozakin70

ozakin70

Üye
arkadaşım benim wonder da ilk yüklddigimde aynı sorun oluyordu sildim sonra tekrar yükledigimde bu sorun olmadı apk dan dolayı olabilir eğer kaydetseydim verirdim apk yi ama sildim oleytoo nun apk yi dene derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt