Neo V Ekran Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Neo V Ekran Sorunu
Arkadaşlar neo v kullanıyorum, cihazım rootluydu ve cm 9.1 kullanıyodum. Dün akşam tlfnu elime aldığımda ekran kararmıştı ve hiç bi şekilde görüntü gelmiyordu. Kapatıp açtım defalarca ama düzelmedi. Ben de telefon brick olmuştur diyip bootloader kilidini falan pc üzerinden kapatıp Sony PC Companion ile tekrar sony nin kendi rom unu attım. Ama hala görüntü yok tlf çalışıyo arıyorum çalıyo ama görüntü yok. Açarken Sony yazısı çıkıyo 3 5 saniye sonra kayboluyo bi daha da görüntü gelmiyor. Neden kaynaklandığını bulamadım. Ekranla ilgili donanımsal bişe olsa baştaki sony yazısı da gelmez. Yazılımsal bişe de aklıma gelmiyo PC Companion ile 3 4 defa yükleme yaptım onar dedim daha sağlam nası yazılım yüklenebilir ki Sorun ne nası düzelticem bulabilmiş değilim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

ouzqan

Üye
Satmayı düşünürsen alabilirim

alien97

Üye
garantiye yollamanız gerekiyor telefon darbe almış olabilir.

Konu Sahibi
Almayı düşündüğüne göre çözümünü biliyosundur, onu paylaşsan?

- - - Eklendi - - -

telefon darbe almadı çalışır durumda elimde duruyordu msj gönderdim 30 sn sonra tekrar tuş kilidini açmak istediğimde görüntü yoktu

- - - Eklendi - - -

yok mu yardım edecek biri

barann79

Üye
xda sitesinden başka bir rom yüklemeyi denedinmi

Konu Sahibi
hayır denemedim ama stock rom bile çalışmıyorsa o işe yarar mı ki? sony campanion la orjinal rom u yükledim sorun düzelmedi o işe yarar mı? Stock rom u yükledim baştaki sony yazısı geliyor 3 5 sn sonra gidiyor bi daha da görüntü gelmiyor. ama tlf çalışıyor açık arayınca çalıyor tek sorun görüntü

bootloader kilidini nasıl kapattın kardeş mesaj atabilirmisin bana

Konu Sahibi
ses açma + güç tuşlarına telefon kapalıyken basarak sorunu çözdüm ama nasıl oldu bilmiyorum. aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olur belki

- - - Eklendi - - -

bootloader killidini kapatmayı internette bi yerden okumuştum ama aradım tekrar bulamadım arkadaşım bulabilirsem paylaşırım burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...