Neo V Almakla iyi mi yaptım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Neo V Almakla iyi mi yaptım?
Arkadaşlar telefonu alalı 7 ay falan oldu ama aynı anda ben aldığımda telefonu bir arkadaşım samsung galaxy w aldı ben aradaki farkın 400 mhz işlemci gücü olduğu için aman ne olcak 400 mhz den falan dedim sony kalitedir dedim atladım. Şimdi gel zaman git zaman benm telefon ekran geçişlerinde falan arada çok minik takılmalar minik sarsıntılar yaşıyor. Ama galxy içinde 50 tane widget olmasına rağmen yağ gibi kayıyor. Sony ics veriyor diye almıştım sizce bu bir hata mı yoksa galaxy almalımıydım objektif yorumlarınızı benmle paylaşmanız dileğiyle iyi forumlar :)
 


Kingmortall

Kingmortall

Üye
fiyatını hakeden bi telefon sony ericsson xperia neo v bence hata falan değil telefonda çok fazla şeyler varmı varsa ondan takılmalar olabilir bi format falan çek ayrıca neo v galaxy w den daha iyi telefon
 
Xelord

Xelord

Üye
Mesele sadece widget değil ki mesela arkaplanda ne kadar program açık? Ve icsnin kastığını söyleyenler var, ki bence iyi ama kasmasa bile gingerbreadden fazla sistem gereksinimi ister arkadaşında gb varsa bununda etkisi olabilir. Galaxy w'yi bilmiyorum ama bence neo v fiyatına göre iyi bir telefon.
 
SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
ram booster kullanıyorum arka planda ne çalışırsa silip süpürüyor o sorun değil de gingerbreadken daha stabildi doğru ama o zamanda bariz bir fark vardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt