Sony Ericsson Xperia Neo v Almak iyi bir tercih midir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia Neo v Almak iyi bir tercih midir?
Yavhu bir tane can, bi konuda Allah'ım neoyu alıyor yerden yere vuruyor yok efendim ics telefonu bozuyormuş ısınma sorunu varmış çizilip duruyormuş kenarları pul pul oluyormuş daha neler neler yavhu aklımda sorun yokken gerçekten düşünmeye başladım sizce neo almakla iyi mi yaptım?

R.A.M

R.A.M

Üye
Bana kalırsa iyi yaptın genelde iyi yorumlar var telefon hakkında. Arc alınsaydın iyi olurdu ama neo da iyi telefon.

lgkg300

lgkg300

Üye
Yavhu bir tane can, bi konuda Allah'ım neoyu alıyor yerden yere vuruyor yok efendim ics telefonu bozuyormuş ısınma sorunu varmış çizilip duruyormuş kenarları pul pul oluyormuş daha neler neler yavhu aklımda sorun yokken gerçekten düşünmeye başladım sizce neo almakla iyi mi yaptım?

sen başkalarının yorumlarına bak kimilerinde neo v yok yorum olsun diye yazıyorlarlar boş keseden sıkıyorlar dinleme sen.
Yaklaşık 1 aya yakın Neo V kullanıyorum 4.0.4 yüklü hiç bir problem yok son derece stabil çalışıyor

__xXx__

__xXx__

Üye
bende de 4.0.4 var gayette memnunum iyi yapmışsın hayırlı olsun

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Arkadasım mılletın lafıyla degırmen donmez bu memleketde. Telefondan ne ıstyorsan o özellge bakıp tercıh etmek bu kadarmı zorlastı? Elınde paran varsa alaydın neo. Neo ve neo v arasında ICS arasnda farklar goren hangı cahıller var allah askına bana soyleyın yhv canım sıkldı gece gece Neodada aynı guncelstrme var neo vdede kameradkı uygulamanın ozelıkllerı atrrlmıs bır ıcs var elınızde allah askına bunun neyı neoyu ezıyo neo vden ustunlukmu saglıyor artıyı eksıyı bulamıyormu bızım ınsanlarımız?
Isınma felan alayı yalan arkadasım Neo zamanında pahalıydı üstüne sınek atmaktan baska ısı gucu yok bu forumdkı ınsanlarımızın.

Isınma dıye bırsey yok Neo v ne kadar ısınıyorsa Neoda bır o kadar ısınıyor bunun neresını uzatdı su Üyelerimiz anlamadım gitti.

Birinin bunu acıklaması gerekıyordu.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
peki neo kalite diyebilir miyiz? Modasının geçtiğine inanıyor musunuz yani artık bunu kimse almaz alanda bakmaz falan der misiniz? Ben bu telefonu birçok telefondan daha güçlü diye aldım doğru bir tercih mi. Sizce kullanışı kalitesi nedir nasıldır? Şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar :)

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
peki neo kalite diyebilir miyiz? Modasının geçtiğine inanıyor musunuz yani artık bunu kimse almaz alanda bakmaz falan der misiniz? Ben bu telefonu birçok telefondan daha güçlü diye aldım doğru bir tercih mi. Sizce kullanışı kalitesi nedir nasıldır? Şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar :)

Yhav her telefonun bellı bır süre popülerlılıgı elbetde olur farkındaysanız SONY samsung gıbı elden ele dolasmıyor Tvlerde bır cok kanllarda Xperia arclar telefon sahnelernde net bır sekılde gornuyor bnce daha yenı parlıyacak cihaz Neo v aldysan kalsın ınanmayın soyle hurafe gıbı yok pullanıyormus v.s bn Cıhazım xperia arc 1.6 kernelde attım ICS de yuklu ıdeal sevıyede ısınıyor ve 8 aydr elımde ne pullanma ne bısey yok öle bişey

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Öyle diyorsun da insan yeni alınca biraz üstüne titriyor iyi birşey kullanmak istiyor ya .s seneye xperia u düşünüyorum bakalım belki p veya s de olabilir

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Öyle diyorsun da insan yeni alınca biraz üstüne titriyor iyi birşey kullanmak istiyor ya .s seneye xperia u düşünüyorum bakalım belki p veya s de olabilir

Ben hersene degıtıryorum o zamana kadar daha karızmatık bırseyler cıkar dıye dusnuyorm kullan elındkı parcayı bosver :) Kozmetgını bozmada deger kaybetmesın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...