Nemo 02.07.2012 sürümü çıktı...Nemo kullananlar içeri...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Nemo 02.07.2012 sürümü çıktı...Nemo kullananlar içeri...
Arkadaşlar bildiğiniz gibi nemo meego nun n900 portu...Fakat bende hafıza kartı olmadığı için deneyemiyorum...Hafıza kartı olanlar ve daha önceden kullanmış olanlar bunu deneyip gelişmeleri buraya yazarsa memnun olurum...Bildiğiniz gibi iyi performans alabilmek için en azında class 6 veya 10 hafıza kartı gerekli ve bunlarda pek ucuz değil ..Eğer çok iyi duruma gelmiş ise paraya kıyıp hafıza kartı alacağım...

Link...

• Beğen
Tepkiler: osmanayman

zirve39

Üye
hocam nasıl kurulur onu bilmiyoz :D

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
linkten 2 ve 3 cu siradakileri indir.
Önce depodan " uboot-pr1.3 " kernelini kur telefona .sonra win32 diskmaneger programini indir.
RAW.bz2 dosyasını indirip rar dan çıkart masaüstüne.sonra n900 Adaptation dosyasını indirip adaptation dosyasının adını "meego.3-n900" uzantılı olacak şekilde degiştir
flasher dosyasini indir
telefonu "Micro sd kart telefona takılı ve çalışır vaziyette" usb ile pc ye bağla
uzantısını "meego.3-n900" yaptığımız adaptation dosyasını "c:\program files\maemo\flasher-3.5 " klasörünün içine at.
Sonra win32diskimager programını açıp ve mavi dosya şeklindeki yere tıkla dosya adına *.* yazıp entere bas sonra indirdiğimiz RAW.bz2 dosyasını masaüstünden bulup seç sonra Device yazan kısımdan SD kartın bulunduğu dizini seç hafiza karti hangisindeyse onu bul F- L- I hangisiyse
Seçip write de sonra gelen uyariyi onayla . simdi hafiza kartina yazdirmis bulunuyorsun sonra Done yazıyor tikla kapat .Sonrasinda telefonu usb den çıkart kapat. Sonra pcden Çalıştıra bas "" cmd"" yaz entere bas ve aşşagıdaki komutları gir.

Birinci komut:
cd C:\Program Files\maemo\flasher-3.5
ikinci komut ;
flasher-3.5 -l -b -k meego.3-n900
bu koddan sonra not found waiting yazar

şimdi N900 eline al ama sakin acma ""u"" tuşuna basılı tutup usb kablosuyla pc ye bağla. pc telefonu görüp dosyayı kurmaya başlayacak
sakın u tuşundan elinizi çekme.3-4 dakika o şekilde tut ekrana pin kodu sorğulaması geldikten elini çek .Usbden çıkartıp sonra pin kodunu girerek telefonu açip kullanabilirsin ilk basta biraz bekletiyor haberin olsun

...

zirve39

Üye
hocam tel i bağlıyorum usb ile hafıza kartı ve tel hafısazı pc de gözükmiyor ama telefonda usb ile bvağlandı diyor sorun ne olabilir?

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Meego damı?

zirve39

Üye
maemo 5 te

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Driverlarla ilgili bi sorun olabilir Nokia Suitin son sürümünü kur pc ye...

zirve39

Üye
son sürümü nasıl indircem?

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi

zirve39

Üye
eyw sağol

- - - Eklendi - - -

u boot mudur nedir nasıl kaldırcam bunu dostum?

- - - Eklendi - - -

nokia suite ile yeniden yazılımı yükliyorum anlattığın gibi olmadı boşuna uğraştım :S adam gibi birisi anlatabilirmi şu yüklemeyi :S

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme...

dogande

Üye
arkadaşlar nemo her ay güncellenmektedir. Ancak her denemedede henüz kullanıma hazır olmadığı görülmektedir. Şahsen telefonmda kurmuş olduğum her sürümde bunu görmekteyim. O sebeble tam olarak hazır olduğu duyurulmadan kullanıcı olarak bize sıkıcı bir program olarak görükecektir. Bu arada E yes adlı programcının şans eseri bulmuş olduğum forumlardaki bir yazısında u boot kullanarak nitdroit 2.3.4 tam sürüm , yani kamera ve telefon özelliği çalışan bir kurulumuna rastladım şu an bence en kullanışlı alternatif sistem nitdroid gözüküyor. Her zaman araştıran insan kendini geliştirir. Selamlar

• Beğen
Tepkiler: fnldstntn

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nemo her ay güncellenmektedir. Ancak her denemedede henüz kullanıma hazır olmadığı görülmektedir. Şahsen telefonmda kurmuş olduğum her sürümde bunu görmekteyim. O sebeble tam olarak hazır olduğu duyurulmadan kullanıcı olarak bize sıkıcı bir program olarak görükecektir. Bu arada E yes adlı programcının şans eseri bulmuş olduğum forumlardaki bir yazısında u boot kullanarak nitdroit 2.3.4 tam sürüm , yani kamera ve telefon özelliği çalışan bir kurulumuna rastladım şu an bence en kullanışlı alternatif sistem nitdroid gözüküyor. Her zaman araştıran insan kendini geliştirir. Selamlar

Link verebilirmisin...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
hocam sağol ama biz eskisini kuramadık ki bunu nasıl kurucaz lütfen ayrıntılı anlatırmısın

Eğer hafıza kartın 4 gb lık ise soru bu olabilir bazı hafıza katları 4lük yazmasına rağmen 3.5 gb ve bu yeterli değil...indirdiğin rardan çıkan dosyayı hafıza kartına atmayı dene...

zirve39

Üye
8 gb hafıza kartı ama nasıl kurabiliriz pek anlıyamadım :)

abdülhey25

abdülhey25

Üye

arkadaşım eğer n900 de tam anlamıyla çalışan bir android sürümü olsa ortalık yıkılır ama yok ben çalıştırdım kullanıyorum diyorsan ortaya laf atıp lafı ortada bırakma aç konunu göster çalıştığını ortalığı sen salla....

dogande

Üye
Arkadaslar bahsettigim konu gizli bir konu degilki ozel mesaj gondermektesiniz. Arastiran istedigi bilgiye ulasir. Hazir bilgiye ulasmak istiyorsaniz iste size lik , bence N900 kadar insani oyalayan bir telefon yok. Selamlar

osmanayman

osmanayman

Üye
Arkadaslar bahsettigim konu gizli bir konu degilki ozel mesaj gondermektesiniz. Arastiran istedigi bilgiye ulasir. Hazir bilgiye ulasmak istiyorsaniz iste size lik , bence N900 kadar insani oyalayan bir telefon yok. Selamlar

iyi de dostum telefon olayı yok, kamera vs desen stabil değil... olacak gibi de görünmüyor... vesselam...:oke:

chezque

chezque

Üye
bende flasher çalışmıyor yalnız. bunun sebebi ne olabilir? yani bilgisayarda çalıştır dan flasher için olan kodu yazdığım da arkadaşın dediği şekilde " not found waiting" yazacağına açılıp kapanıyor aniden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...