nemo 01-03-2012 surumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
nemo 01-03-2012 surumu
guncellemeler devam ediyor...

receph

receph

Üye
önceki sürümlerinde bütün özellikler çalışıyormu?

grimser

Üye
bu nedir ?

abdülhey25

abdülhey25

Üye
kaan açıklarmısın biraz telefonuma meego yüklersem neleri kullanıp neleri kullanamayacağımı yani android gibi arama yapma kamera özelliklerinde sıkıntı varmı.. kısaca artılarını eksilerini özetlermisin hem açtığın konuya katkısı olur geniş çaplı olur biraz konu hemde biz bilinçlenmiş oluruz şimdiden teşekkürler...

osmanayman

osmanayman

Üye
Şu ana kadar hiç denemedim meego ve nemoyu... Bildiğim kadarıyla kamera ve arama özellikleri vs çalışıyor. Fazla stabil değil bir de kurarken en az 4gb hafıza kartınız olsun ve en az class6 olsun (seri olması açısından)...

abdülhey25

abdülhey25

Üye
peki ilerleyen zamanlarda tam stabil bi meego kullanabilecekmiyiz şu an android kullanıyorum sizce silip meego yüklemeye değer mi

osmanayman

osmanayman

Üye
Androidi silmene gerek yok ki... Triple boot yapabilirsin... Maemo, Nitdroid, Nemo(MeeGo)... Hiç kurmadığım için kurmaya değer mi bilmiyorum ama genel izlenim kurulmasının pek artı getirmeyeceği yönünde... Dün Mert kardeşim facede Tizen işletim sisteminin yeni videosunu paylaşmıştı, görsel açıdan süper... Bakalım neler olacak...

Video:
[video=youtube_share;o26OuY_kCus]http://youtu.be/o26OuY_kCus[/video]

abdülhey25

abdülhey25

Üye
yükledim şu an üçünü de kullanabiliyorum... gözlemlediğim kadarıyla tek sıkıntı girdiğiniz programlardan masaüstüne geri dönüşte ekrana 10 kere tıklıyorum masaüstüne anca geri dönüyor.. ya ben beceremiyorum yada gerçekten sıkıntı var... öte yandan arama yaptım konuştum, fotoğraf çektim, mesajlaştım, internete bağlandım,usb ile bağlandım hiçbir sıkıntı yok onlarda... arayüzü çok basit geldi menüsü falan ayarlar kısmı olsun çok basit daha gelişmiş olmasını beklerdim bide usbye bağlandığımda maemodaki mydocs klasörümüzü görüyorum ancak dosya yöneticisiyle açtığım da kendisi bi klasör sistemi oluşturmuş sadece onları görebiliyoruz o biraz sorun olmuş ama eminim dosya yöneticisindendir başka bi dosya yöneticisiyle halledilebilir....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...