Need For Speed Shift Galaxy Gio'da çalışmıyor diyenler.. buyrun gayet güzel çalışıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
kardeş konu dışı olcakta ben sana bişe sorcam galaxy gioda çalışan oyunları aratırken 320x480 ekran boyutuna göremi aratam

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
kardeş konu dışı olcakta ben sana bişe sorcam galaxy gioda çalışan oyunları aratırken 320x480 ekran boyutuna göremi aratam

Tabi, 320x480 android oyunların hemen hemen hepsi Gio'da çalışır. HD oyunları desteklemez sadece, o da ekran çözünürlüğü desteklemediği için, bir de bazı çok ağır oyunları işlemci kaldırmadığından çalıştırmaz, onun dışında çalıştırmadığı oyuna raslamadım.

----------Eklendi @ 15:01:44 ---------- Yazıldı @ 15:00:04 ----------

2.3 yüklemiştim ondan mı çalışmıyor bende?? hala çalışmadı da.

2.3 gingerbread yükleyince bende de çalışmamıştı, başka bir iki uygulama daha çalışmamıştı o nedenle ben de servise gidip orijinal 2.2 froyo romu geri yükletmiştim cihaza.

tonystark

tonystark

Üye
bende gio var andro,d sürümü 2.3.3 oyunu yükledim ea sport açılıyor ve kapanıyor yani açılmıyor lütfen yardım!!

Sarangni

Sarangni

Üye
Oyun acildi ama yaris basladiginda araba direk sola gidiyor nasil ayarlaniyor acaba.

gokkurt

gokkurt

Üye
bende gio var andro,d sürümü 2.3.3 oyunu yükledim ea sport açılıyor ve kapanıyor yani açılmıyor lütfen yardım!!

bende de aynı sorun vardı 2.2.1 froyoya dönerek sorunumu çözdüm. nfs shift oynyorum.

umutku84

umutku84

Üye
datası mı acaba bu?

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
datası mı acaba bu?
Ayrıca dataya gerek yok, apk 40 mb civarıydı zaten.

----------Eklendi @ 10:20:23 ---------- Yazıldı @ 10:18:48 ----------

Yeni çıkan 2.3.4 sürüm ile de çalıştığı söylendi (Rom bölümünde konusu geçiyor), ben 2.2.1 froyo (orijinal rom) ile kullanıyorum.

----------Eklendi @ 10:20:51 ---------- Yazıldı @ 10:20:23 ----------

Oyun acildi ama yaris basladiginda araba direk sola gidiyor nasil ayarlaniyor acaba.
İlginç, bende böyle birşey hiç olmadı :hmmm

Erzurumm

Üye
bu sitede arkadaşlar daha çok oyun war baksanız iyi olur site daima günceldir

guero

guero

Üye
Ya Arkadaşlar Tokyo 3.level nasıl geçiliyor bi türlü yapamadım PTS toplamam gerek Hep 4.oluyorum var mı Bilgisi olan

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
bu sitede arkadaşlar daha çok oyun war baksanız iyi olur site daima günceldir
Evet hayalci'nin sayfası, çok güzel paylaşımlar var, arada sırada takip ettiğim bir sayfadır :oke:
Oradaki rootlu 2.3.3 romu yükleyip denemeyi düşünüyorum.. hayalci denemeden paylaşmıyor çünkü..

smt00123

Üye
galaxy ace çalışmıyor.ea yazdıktan sonra kapanıyo:vur:vur:vur

Utku

Utku

Üye
Teşekkürler .:alkis
Linkler çalışıyor

hicazi03

Üye
merhaba arkadaşlar, bende bir nokia c6-01 aldım almasına ama içerisinde iki adet oyun var ve bu oyunlar benim oğlanın hoşuna gitmedi, bunun için nfs veya angry falan indirilemiyorbu bu meret telefona, ben pek anlamam ama benim 12 yaşındaki oğlan durmadan oyun istiyor bana yardımcı alabilecek birileri varmı burada, benim için telefon aradığın zaman arayan, arandığın zaman bulunabilinen bir cihaz ama zamane çocukları laftan anlamıyor bir iki kurcaladım fakat bu siteden pek bi randıman alamadım, lütfen yardımlarınızı beklerim.,

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace çalışmıyor.ea yazdıktan sonra kapanıyo:vur:vur:vur
Ace orijinal rom ise çalışması lazım, sonradan orijinal olmayan 2.3.3 ya da 2.3.4 rom yüklendi ise çalışmayabilir..

----------Eklendi @ 12:18:47 ---------- Yazıldı @ 12:17:49 ----------

merhaba arkadaşlar, bende bir nokia c6-01 aldım almasına ama içerisinde iki adet oyun var ve bu oyunlar benim oğlanın hoşuna gitmedi, bunun için nfs veya angry falan indirilemiyorbu bu meret telefona, ben pek anlamam ama benim 12 yaşındaki oğlan durmadan oyun istiyor bana yardımcı alabilecek birileri varmı burada, benim için telefon aradığın zaman arayan, arandığın zaman bulunabilinen bir cihaz ama zamane çocukları laftan anlamıyor bir iki kurcaladım fakat bu siteden pek bi randıman alamadım, lütfen yardımlarınızı beklerim.,
Yanlış yerdesiniz, burası Android işletim sistemi olan telefonların bölümü, sizin Symbian bölümüne bakmanız lazım.

bloo_girl

Üye
ace'de de çalışır mı acaba??? :hmmm

Dumbledore

Dumbledore

Üye
nasıl kuruluyor bu arkadaşın telefonu kurmak istedik ama kuramadık bende pek anlamam

yer6faresi

yer6faresi

Üye
ellerine sağlık kardeş

dagnomels

dagnomels

Üye
Yaw servisten bende 2.2 froyo ya dönmeyi düşünüyorumda hemen froyoya döndürüp veriyorlarmı yoksa 30 iş günü içinde vericez falan mı diyorlar. Ayrıca Odinden kendim Orjinal 2.2 Froyo ya dönsem telefon garantiden çıkarmı ?

orkunakbal

orkunakbal

Üye
Bu da bozuk ama diğer siteden indirdim oyun asphalt 5 kadar güzel olmasada idare eder işte :naughty:

apof1s

Üye
bu shift in galaxy acede calisanini bulamadm bi turlu ace de deneyen varmi ? ( symbian byle ugrastrmyodu ya :)

----------Eklendi @ 18:38:40 ---------- Yazıldı @ 18:08:01 ----------

galaxy acede oyun yukleniyo girince ekran beyaz ve gri oluyo seslerde calisiyo bi cpzumu varmi acaba