kardeş konu dışı olcakta ben sana bişe sorcam galaxy gioda çalışan oyunları aratırken 320x480 ekran boyutuna göremi aratam
2.3 yüklemiştim ondan mı çalışmıyor bende?? hala çalışmadı da.
bende gio var andro,d sürümü 2.3.3 oyunu yükledim ea sport açılıyor ve kapanıyor yani açılmıyor lütfen yardım!!
Ayrıca dataya gerek yok, apk 40 mb civarıydı zaten.datası mı acaba bu?
Yeni çıkan 2.3.4 sürüm ile de çalıştığı söylendi (Rom bölümünde konusu geçiyor), ben 2.2.1 froyo (orijinal rom) ile kullanıyorum.bende gio var andro,d sürümü 2.3.3 oyunu yükledim ea sport açılıyor ve kapanıyor yani açılmıyor lütfen yardım!!
İlginç, bende böyle birşey hiç olmadıOyun acildi ama yaris basladiginda araba direk sola gidiyor nasil ayarlaniyor acaba.

Evet hayalci'nin sayfası, çok güzel paylaşımlar var, arada sırada takip ettiğim bir sayfadırbu sitede arkadaşlar daha çok oyun war baksanız iyi olur site daima günceldirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ace orijinal rom ise çalışması lazım, sonradan orijinal olmayan 2.3.3 ya da 2.3.4 rom yüklendi ise çalışmayabilir..galaxy ace çalışmıyor.ea yazdıktan sonra kapanıyo![]()
Yanlış yerdesiniz, burası Android işletim sistemi olan telefonların bölümü, sizin Symbian bölümüne bakmanız lazım.merhaba arkadaşlar, bende bir nokia c6-01 aldım almasına ama içerisinde iki adet oyun var ve bu oyunlar benim oğlanın hoşuna gitmedi, bunun için nfs veya angry falan indirilemiyorbu bu meret telefona, ben pek anlamam ama benim 12 yaşındaki oğlan durmadan oyun istiyor bana yardımcı alabilecek birileri varmı burada, benim için telefon aradığın zaman arayan, arandığın zaman bulunabilinen bir cihaz ama zamane çocukları laftan anlamıyor bir iki kurcaladım fakat bu siteden pek bi randıman alamadım, lütfen yardımlarınızı beklerim.,