Need For Speed RUN 240x320 3D-HD TAM SÜRÜM

Sponsorlu Bağlantılar

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
eline sağlık dostum harikasın :D

lolaman

lolaman

Üye
nokia 7230 çalışırmı bu oyun?

Mekansız 52

Mekansız 52

Üye
kardeşim çok sağol . Gerçekten de bu boyut için çok gerçekçi olmuş . Pcdkini aratmıyor :) telefon /e52 canavar gibi çalışıyor sorun yok .

behzat

behzat

Üye
teşekürler

nevzat660

Üye
Çok Teşekkürler Eline Sağlık Eyvallah ...

merveatasoy

merveatasoy

Üye
:tşk:

cihatgenc

cihatgenc

Üye
tesekkürler

cafer__

Üye
kardeş e63 yan ekran yani bu oyun 240x320 seninki tam tersi 320x240 yan ekran desteği yok diyor dik ekran da olur diyor

19911991

Üye
yaa oyun iyi de n73 de biraz yavaş ve donma var keşke sisx olsaydı

cafer__

Üye
aynen oyun iyi 1.8 mb ama 50mblik oyun yüklü n73 ümde kasmıyor bu ilginç çok kasıyor bea

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
N95'te gayet akıcı oyun, donmuyor ( sadece başlarda bir kaç saniye donuyor )
iyi oyunlar :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
paşa ben oyunu indirdim kurdum açtım we are sorry,need for speed the run does not support landscape mode please swıtch to portaıt mode to play thıs game.
die bir uyarı cıktı telefonum e63 acaba bu sorun sadece bende mi oldu üst yorumdakiler olumlu seyler yazmıs ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler

bu oyunun 240x320 versiyonu. Senin telefonun ise 320x240. Sorun bundan kaynaklanıyor :oke:

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
Teşekkürler :D

kinng

kinng

Üye
paşa ben oyunu indirdim kurdum açtım we are sorry,need for speed the run does not support landscape mode please swıtch to portaıt mode to play thıs game.
die bir uyarı cıktı telefonum e63 acaba bu sorun sadece bende mi oldu üst yorumdakiler olumlu seyler yazmıs ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler

oyun da bir hata olduğu kesin sil tekrar Yükle denedin mi?

hocam oyunda sorun yok oyun snn telefona uygun degil o kadar

truva1246

truva1246

Üye
teşekkür

19911991

Üye
senin piksel değişik

Semih74

Üye
Tsk

Üst Alt