Nedir Bu Yaww Kurtulamıyorum Bu Yazıdannnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wolverine

Üye
    Konu Sahibi
Nedir Bu Yaww Kurtulamıyorum Bu Yazıdannnn
arkadaşlar ya bluethoothla tele attığm resimleri mesajlardan tam silicem silerken'' genel :zaten kullanılıyo '' diye bi mesaj çıkıyo ve fotolar silinmiyo açılmıyoda ne yapmam gerekiyo bileniniz var mı delirecem valla burda

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(wolverine &#064; Jan 4 2006, 04&#58;06 PM) [post=244701]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> arkadaşlar ya bluethoothla tele attığm resimleri mesajlardan tam silicem silerken&#39;&#39; genel :zaten kullanılıyo &#39;&#39; diye bi mesaj çıkıyo ve fotolar silinmiyo açılmıyoda ne yapmam gerekiyo bileniniz var mı delirecem valla burda [/b][/quote]

hata mesajının neden çıktığını bilmiyorum ama.Fexplorer den inbox a önce ordan sil,sonra gelen kutusundan silmeyi dene.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Resme bakmak için mesaja girip oradan da arama kapatma tuşuna bastıysan arka planda çalışıyordur, o yüzden kapanmaz. Ya da resmi seçili bırakmışsındır. Buna hemen niye sinirlendiğini anlamadım doğrusu, telefonu yeniden başlat ve mesajları açmadan sil.

CisSe

Üye
file expoler varsa bi yol

file expoler+mesajlar(hafıza kartındaysa) E (tel.hafızasındaysa) C gir +System+mail+0000101_S
(karşına çıkan ilk klasöre gir ve sırayla klasörlere bak onların içindedirr ordan silebilirsin

mobile

Üye
<div class='quotetop'>(wolverine &#064; Jan 4 2006, 04&#58;06 PM) [post=244701]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar ya bluethoothla tele attığm resimleri mesajlardan tam silicem silerken&#39;&#39; genel :zaten kullanılıyo &#39;&#39; diye bi mesaj çıkıyo ve fotolar silinmiyo açılmıyoda ne yapmam gerekiyo bileniniz var mı delirecem valla burda
[/b][/quote]
telefonun da *#7370# yap güvenlik kodunu gir ok herşey silinir telefonun daki ok

CisSe

Üye
nie reset atsın ki tel belki mesajlar hafıza kartındadır

msw

msw

Üye
alternatif olarak fexplorer kullanarak...inboxtan resmi taşıyabilir resme bakabilir veya silebilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt