Nedir Bu Nokia Düşmanlığı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
telefoncuda calısıp da nokıa yı onermeyen kısıler.. nokıa nın her zaman satıcagını bıldıgı ıcın elındekı samsung htc vb telefonları onceden sattırmanın derdınde oldugnu dusunuorum.. andorıd kotu deıl bence ama andorıd ısletım sıstemıne aıt her telefonun menusu aynı bu bence cok sıkıcı. htc ye bakıorm menu aynı samsunga bakıorm menu aynı..
I phone menu olarak farklı ama oda sıkıcı bı telefon bana gore. muzık atmak bıle ıskence. ne bılıym yıllardır nokıa kullanıyorum. n8 den cooook memnunum ama artık farklı ısletım sıstemı denemek ıstedım ıcın lumıa 900 dusunuyorm bakalm..

ilkankoc

ilkankoc

Üye
Gayet normal degilmi. Cunku nokia oldu artik. Simdiki cihazlari android kullanan en kotu cihazdan bile kotu. Kral android gerisi yalan.

Lumiance

Lumiance

Üye
Noldu savaşı kim kazandı. ios ve ittifakçı android devletleri mi yoksa Microsoft ve müttefiki Nokia mı?

:D

oska1989

Üye
Nokia en pahalı telleri ve ilkleri yapardı.ama 2008-2009 dan sonra amiral gemileri çıkaramadı.n8 n9 çıkardı ama hız ve uygulama eksikliği nokia yı bitirdi.yanlış politika yüzünden.ben de soğudum açıkcası.inşallah devamı gelir ve rekabet artar.ama son 4 yıldır nokia yı hiç sevmedim.ama böyle giderse 2-3 sene sonra amiral gemilerinin fiyatı herhalde 2000 tl.den başlayacak gibi.git gide artıyor ne iş anlamadım...

vegatablo

vegatablo

Üye
abi s2 alıyorum adama kaç ghz ve jelly bean ne zaman gelir dedim adam jelly bean ne canım dedi kullandıgı tel de htc one x sonra cıktım baska yerden aldım

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Gayet normal degilmi. Cunku nokia oldu artik. Simdiki cihazlari android kullanan en kotu cihazdan bile kotu. Kral android gerisi yalan.

o senin düşüncen, bizi bağlamaz. ben 808 kullanıyorum ve içinde symbian var. yapamadığım şeyde yok neredeyse. o yüzden android kral filan değil. bana görede android yalan.

- - - Eklendi - - -

telefoncuda calısıp da nokıa yı onermeyen kısıler.. nokıa nın her zaman satıcagını bıldıgı ıcın elındekı samsung htc vb telefonları onceden sattırmanın derdınde oldugnu dusunuorum.. andorıd kotu deıl bence ama andorıd ısletım sıstemıne aıt her telefonun menusu aynı bu bence cok sıkıcı. htc ye bakıorm menu aynı samsunga bakıorm menu aynı..
I phone menu olarak farklı ama oda sıkıcı bı telefon bana gore. muzık atmak bıle ıskence. ne bılıym yıllardır nokıa kullanıyorum. n8 den cooook memnunum ama artık farklı ısletım sıstemı denemek ıstedım ıcın lumıa 900 dusunuyorm bakalm..

bence 920 al. o daha iyi ve güncel.

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Nedenini aslında hepimiz biliyoruz. Nokia zamanında kralken, "Nasılsa kral benim" havalarına girdi ve gerçekten dandik cihazları millete sattı. Bir N73 alıyorsun yaklaşık 1000 liraya, 2-3 ay geçmeden joystick bozuluyor, kamera kapağı yalama yapıyor, sistem hantallaşıyor vs.

Zamanının Nokia fanları, ilk androidli Samsung'lar çıktığında "Samsung alınır mı yaaee, aldın mı Nokia alcan" diye her konunun altına girip yazıyorlardı.

şimdi Nokia'nın aklı başına geldi, tüketicisini kandırmıyor, sattığı cihazlara yıllarca destek veriyor ve gerçekten süper cihazlar üretiyor ama Nokia'dan dili yananlar hala çekinerek yaklaşıyorlar. Bu tavırlar ondan. Geçer yakında.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Gascoine

Gascoine

Üye
Bir çok Turkcell bayii'nde de aynı sıkıntılar mevcut.. Fakat bu, orada bulunan satış danışmanının suçu değil.. Nokia'nın bir elemanının gelip Lumia 920 gibi bir cihazı tanıtmamış olması.. Gerek Teknosa çalışanları, gerekse Turkcell satış danışmanları; konuya vakıf olmadıklarından ötürü, mantıksız, yanlış ve tek taraflı yönlendirmelere sebep olabiliyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bir çok Turkcell bayii'nde de aynı sıkıntılar mevcut.. Fakat bu, orada bulunan satış danışmanının suçu değil.. Nokia'nın bir elemanının gelip Lumia 920 gibi bir cihazı tanıtmamış olması.. Gerek Teknosa çalışanları, gerekse Turkcell satış danışmanları; konuya vakıf olmadıklarından ötürü, mantıksız, yanlış ve tek taraflı yönlendirmelere sebep olabiliyor.

ben konuya yeterince vakıfım hergün iki tane satıyorum :ehe ayrıca bazı büyük timlere Nokia kendi stand açmış ve başlarına Nokia dan eğitimli elemanlarını yerleştirmişler sadece 920 satıyorlar.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yanlışınız var, Android'de her markanın kendi arayüzü var. HTC Sense, Touchwiz gibi.
Ayrıca arayüzü 3. parti yazılımlarla da değiştirmek mümkün.

Salihç.

Üye
Bnane blader.telfonu uretn dusunsn.ok.parayi ben kasanmiymki.yessor

bozztigerland

Üye
öncelikle senelerce nokia kullandım telefon tamirciliğini yeni bıraktım nokia bana bir aylık maaşı borca sokacak kadar zarara soktu istediğim amoled ekranlı film izlemek için bir teldi zararına bir sürü tel sattım aldım her modelde de donanımsal olarak hata var c6 da yansıma hatası n9 kamera koymuşlar ancakgörüntülü görüşme yok c7 ekran renkleri hatası var şimdi c6-01 kullanıyorum mesela yansıma hatasını nokia kabul etmiyor batarya logosunu koymayı bile unutmuşlar mesela 5800 tam fiyasko oldu bunlardan dolayı nokia bitti artık symbian yazılımı ise bence çok güzel ve sağlam şi,mdi samsung uygun bir cihaz arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt