Nedir Bu Nokia Düşmanlığı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mufche

Mufche

Üye
Arkadaımda S2 var ve ona şu Lumia920 çok hoş desem bile hemen bi "nokia'dan bişi olmaz , mağzasına bak ovi , gecen girdik hicbisi yok falan " sonra dedim artık wp store kullanılıyor ovi symbianlar için ve onlara daha destek verilmicek dedim , ordanda atladı nokia işte hemen desteğini keser falan dio , anlatamıyosun iste illa kendi sözünü geçirmeye çalışıyor. Bi L920 alabilsemde göstersem şuna :ehe:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Biz buna fandroidliğin dibi diyoruz.

gkcll

gkcll

Üye
aslında işin başka boyutu da var mesele o kişilik ler belki hiç bir zaman nokia nın yüksek telefon larına ulsşamadı nokia nın oyun ve uygulama yüklemeyi 2004 yıllar da sunduğu nu millet başka telefon da bir uygulama açmak için uygulama dan çıktığnı nokia nin multitaskingi yine o yıllarda sunduğunu ve hep kaliteli telefon ürettiğini ve kullanışlı olduğunu bilmeyen yeni nesil çocuklar diyelim biz ve bizim gibi leri zaten nokia yı bilir ellerine aldıkları samsung denen markanin androidle sacmalayarak gio imis w y imis bunlarla o cocuklari ve cocuk ruhlulari kandirmasin dan ibaret su gercek dir ki nokiaya tas atan telefondan anlayan kisi degildir sadece soytarilik yapar nokia android telefon.yapsa idi bu bilincsiz insanlar nokia yi kalitede anlardi s3 gibi yapmacik bir telefon yapmadi yapmazda daha dune kadar oyun uygulama nedir bilmeyenler android cikali market muhendisi oldu
ANDROD CIKMASA IDI NOKIA NIN SUAN DUNYAYA HAKIM OLURDA BELLE ILE

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
okulda iosa tapan bi arkadasim var. Akilli tahtaya sinifta hocam bunlari ios yapsa cok fena olurdu ekrani diyor halbuki az takip etse iphone 5e kadar iphonelarin ekrani hep 2darbeye kirilabilir dandik ekranlardi. Bir ornek daha ayni kisiye desim ki iphone 5 hic beklenmedik bir sekilde cikti piyasanin gerisinde kaldi one x, sIII Lumia920 ezip geciyor dedim. Adam s3 un buyuklugunu kabullenmis artik ama l920 ye bakmadan dedigi şu : Doğru s3 daha iyi olabilir ama numila geçemez dedi. Bakmadan yorum yapmıycaksın dedim. Tabi baktım herşeyini biliyorum bir sürü video izledim dedi. Tam say özelliklerini dedim. Sadece kamerası var dedi sustu. İşte bunun gibiler yüzünden yeni telefon alcak arkadaşlar da yanlış bilgilendiriliyor.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
çok güzeldi be.teşekkürler

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Yazdıklarınızı okuyunca halime şükrediyorum :) etrafımda fan olan insanlar yok iyi ki :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaşlar bu durum yillarin birikimiyle oluşmuş bir onyargidan ibaret. Bir de bizim milletimize has bir durum. Mesela Trabzonda nokia shop'a gidiyorum adamlar bişey bilmiyor. Ee bilmeyince de muşteriyi bilgilendiremiyor. Adamlara resmen buranin linkini verdim bizi takip edin nokia Türkiye'den fazla bilgi var bizde dedim. Ayni şekilde Electroworlde gidiyorum sanki adam beni bekliyor gelse de esir alsam diye. O soruyor ben cevapliyorum. Neredeyse cay kahve sohbeti yapicaz magazanin ortasinda. Yani işin asli ulkemizde teknoloji marketlerde calişan personel belli bir egitimden gecmedigi gibi surekli guncel bilgileri de takip etmiyorlar.
:kop:Cahillik başa bela:D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
O numila ya koptum :kop: benim arkadaş ta lumia numia diyo ama telefondan anlamadığından. Yani iyi bir şekilde anlamadığından :)

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Yalnız ben 920'yi aldığımda abi buna bu kadar para verceğine S3 alaydın ya diyen çıkarsa ne yaparım bilmiyorum:kirbac:

aliosman166

aliosman166

Üye
herşey reklamdan ibaret telefon ne kadar iyi olursa olsun reklam yoksa satış da yoktur. Iphone dizilerdeki reklamlarıyla bu kadar ün yaptı..

• Beğen
ewsel

ewsel

Üye
vallahi karnım ağrıdı gülmekten :D
demin bir sitede bu yorumlari gordum ve yerlere yattim gulmekten... Bakin sizde gulmekten kirilacaksiniz :D
İste o yorumlar:

Ultrayer6 demiş ki:

şüphesiz ki, lumia'ları kullanmadan laf atanlar büyük yanılgı içerisindedir. Kullanıp tadına bakanlar için büyük ibret vardır.

SDN OKURU demiş ki:

Ayet mi yaziyon kardeş

SDN OKURU demiş ki:

ULTRAYER6 besmele çek önce :)

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
ya bi arkadaşta ben wp8i kullabamam diyor dedim bi bak androidden daha iyidir çünki androidde uygulamalar karışık dağılıyor menüye

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
etme cahil ile sohbet küstürürsün, ...

dedereis123

dedereis123

Üye
şimdi açıkcası fiyat olarak biraz sıkıntı var gibi turkcell getircek diyorlar ve gold paket + 59tl ek tarife ile ve buda nokıa için aşırı fazla yani bir garantisi bile yok işletim sisteminin pazar payında windows %2lik bir yeri var yani gelişceiğinin garantisi yok,w8 pcde kullandım dokunmatikler için gayet guzel zevkli ve kullanıslı ancak turkcellin dediği fiyatta olursa nokıa yine bekletisini türkiyede bulamaz 1920tl direkt vercekmiş sanırım gold paketli alırsanız 119tl+59 tl 24 ay ödeyerek alabilcekmişiz bu kısmı çok saçma zaten,bende lumia fln düşünordum ama eğer fiyat öyle olursa samsung her ne kadar malzeme kalitesi olmasada en azından fiyat olarak daha ucuza alabiliyoruz.Vodofone la hemen hemen aylı 100tl ile s3 alınıyor lumia turkcelin dediği gibi olursa çok birşey olmaz yani

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
g***** silme camlan kestirirsin:D

dedereis123

dedereis123

Üye
Telefon guzel ama o fiyatla bir guzelliği kalmıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt