Nedir Bu Illuminati? (video; Ingilizce)

Sponsorlu Bağlantılar

ardaca

Üye
    Konu Sahibi
Nedir Bu Illuminati? (video; Ingilizce)

videolar ingilizce! fikir vermesi açısından güzel olabilir. görüntüler ilginç. özellikle de 7 dakikalık olanda. ama diğer videolarda daha geniş yer verilmiş. yaklaşık 2 saatlik.

bu 2 saatlik olan videonun herhangi bir bölümünde "more from this user" yazan yere basarsanız (sağda ortada) bu kullanıcıdan daha farklı videoları inceleyebilirsiniz. neler mi var?

"secrets of cia" (cia'in sırları)
"the truth of lies of 9/11" (11 eylül saldırıları ile ilgili yalan ve gerçekler)
"holes in heaven? H.A.A.R.P." ( haarp kıyamet teknolojisi kitabını okuyanlar bilir)
"jfk conspiracy" (john ford kenndy suikasti ile ilgili bir video)

ve daha bir sürü ilginç video. dünyayı yönetenlerden nazilere kadar.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
dan brown ın kitaplarında da sıkca söz ediliyo ilginc

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Zaten ilk iki logo ambigram. Dan Brown ın kitabı olan melekler ve şeytanlarda da vardı. O ilk iki logoyu 180 derece ters çevirip baktığınızda aynı olduğunı göreceksiniz. Illuminati'nin kurucusu Galileo ve beraberindeki bilim adamları. (bu adamlar satanist değildi.)Ama sonra amacından sapmış. Melekler ve Şeytanları okumanızı öneririm. Kurgusu çok değişik okurken insanın başını döndürüyor. Başlangıçta suçlu diye düşündüğüm karakterin suçsuz, masum diye düşündüğüm karakterin suçlu olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım.Sürükleyici bir roman...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(Super Serhan &#064; Jan 15 2006, 08&#58;03 PM) [post=253087]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Zaten ilk iki logo ambigram. Dan Brown ın kitabı olan melekler ve şeytanlarda da vardı. O ilk iki logoyu 180 derece ters çevirip baktığınızda aynı olduğunı göreceksiniz. Illuminati&#39;nin kurucusu Galileo ve beraberindeki bilim adamları. (bu adamlar satanist değildi.)Ama sonra amacından sapmış. Melekler ve Şeytanları okumanızı öneririm. Kurgusu çok değişik okurken insanın başını döndürüyor. Başlangıçta suçlu diye düşündüğüm karakterin suçsuz, masum diye düşündüğüm karakterin suçlu olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım.Sürükleyici bir roman...
[/b][/quote]
bide meselea hiç ummadıgınız ünlü kişilerin illuminati ye baglı oldugunu falan görüyorsunuz o kitapta bencede okuyun derim

ardaca

Üye
    Konu Sahibi
ya bunları çat pat herkes biliyor zaten. eksik kısımları tamamlamak için ekledim, videoları izlediniz mi? orda bazı örnekler veriyor. bazı açıklamalar yapıyor. ama dil gerekiyor işte. biri çevirip altyazı eklese çok güzel olur&#33; saygılar

keano

Üye
anil olm su google video ile tanistin tanisali abzurt abzurt seyler aramaya basladin sen saol izlerim bi ara bunnari.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
abi ben hiç bişe anlamadım desem

ardaca

Üye
    Konu Sahibi
alt yazı buldum finaller geçsin eklicem. hatta bi dakika hemen ekliyeyim yalnız alt yazı sadece 44 ve 71 dakikalık olanlar için.

keano millet bilgilensin olm. abzürd değil işte ben linkleri izliom böyle şeyler çıkıyor. haarp olanı izle bi sen. alt yazı ekle millete görüntü dandikti gerçi ama olsun&#33;

axicocuk

Üye
harika olmuş paylaştığın için tşk ederim.videolar aslında amerikanın tamamen masonlar tarafından yeni bir dünya düzeni için kurulduğunu anlatıyor.Amerikadaki görkemli ve tarihi bütün yapıtlar videolardaki sembollere göre yerleştirilmiş.illuminati önceleri bilim adamlarının kiliselere karşı kurduğu gizli bi topluluktu.o dönemlerde din ve bilim sürekli karşı karşıya gelmekteydi.topluluğun tek amacı bilim üzerinde yoğunlaşmak ve evrenin sırlarına ulaşmaktı.zamanla ve insanlarla amaç değişti.şimdi dünyayı yöneten bir topluluk oldu.ikiz kulelerin yıkılması tamamen illuminatiye ait.ırak'a girmek için geçerli bi sebebe ihtiyaçları vardı başardılar.böylece orta doğuda söz sahibi oldular.amaçları yeni bir düzen ama kendilerine işleyen bir düzen.büyük israil devletini kurmak ve süleyman tapınağını yeniden inşaa etmek...bu bahsettiklerimiz ve videolardan izlediklerimiz belkide gerçeklerin milyonda biri...TBMM'yi de onların insaa etmiş kendi sembollerini koymayı ihmal etmemişler.anlayacağınız her taşın altından çıkıyorlar.
izlemenizi tavsiye ettiğim 2 güzel film var büyük hazine 1 ve 2
bulursanız mutlaka izleyin

Üst Alt